Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

Mio Regendekens

Als je je paard wilt beschermen tegen regen en koude wind, is het een goed idee om een regendeken te kopen. Vooral paarden met een slechte vacht, zoals oude of zieke paarden, hebben baat bij extra bescherming tegen de regen. Daarnaast werken vaak mensen welke fanatiek met hun paard rijden. Zij bouwen de dikte van de deken op omdat hun paard geschoren is, of juist het paard dun in het haar willen houden. Een regendeken is dan de deken waarvan je in de herfst en in het voorjaar gebruik van maakt. Mio staat bekend om zijn betaalbare producten met een goede pasvorm. De regendekens van Mio kunnen dan ook niet ontbreken in de webwinkel van Agradi.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Mio Turnout Lite Dark Blue/Red
  vanaf € 48,80 -26%

  Mio Turnout Lite Dark Blue/Red

  (165)
 2. Sale
  Mio Turnout Lite Dark Blue/Aqua Blue/Red
  vanaf € 49,54 -26%

  Mio Turnout Lite Dark Blue/Aqua Blue/Red

  (165)
Aantal per pagina:
24 96

Regendekens zijn vergelijkbaar met een regenjas. Een regendeken houd je paard droog in de regen en voorkomt zo dat hij nat op stal moet of nat is als je wilt gaan rijden. Ook biedt een regendeken bescherming aan paarden die zichzelf moeilijk op temperatuur kunnen houden door ziekte of ouderdom. Een bijkomend voordeel is dan het extra laagje warmte dat vastgehouden wordt onder de deken.

Alle dekens van Mio zijn anatomisch vormgegeven en hebben daardoor een goede pasvorm. Ze hebben stevige, gemakkelijke sluitingen, waardoor de deken goed blijft liggen, ook op de wei. De regendekens van Mio zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren.

De Mio Turnout All-in-One deken is een luxe regendeken met een vaste hals. Deze deken gevoerd met fleece zonder vulling. De Turnout All-In-One heeft uitsneden voor de benen voor meer bewegingsvrijheid voor het paard. De Turnout All-in-One heeft een ademende buitenstof, waardoor warmte naar buiten kan, maar deze toch zeer goed waterdicht is. Dit maakt het de perfecte deken om te gebruiken op de weide.

De Mio Turnout Lite deken is een ongevoerde deken in een basismodel. De deken is simpel, zonder hals en met een kleine uitsnede bij de voorbenen voor bewegingsvrijheid. Deze deken is gemaakt van zeer sterke, dicht geweven stof en is daardoor zeer waterdicht, ook in extreme weersomstandigheden.

Om je deken te wassen kan je het beste een wasmiddel gebruiken wat speciaal is voor het wassen van paardendekens. Er zijn verschillende merken verkrijgbaar. 1 van de merken kan je hier vinden.

Wil je een goedkope regendeken, welke toch gewaardeerd wordt door onze klanten? Denk dan eens aan de Amigo Mio regendeken!