Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Winteruitverkoop: tot 50% korting! | 50% korting Harry's Horse wintercollectie

Winteruitverkoop: tot 50% korting!

Milprazon Ontworming

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Milprazon Ontwormingsmiddel Hond 12,5mg
  vanaf € 11,39 -24%

  Milprazon Ontwormingsmiddel Hond 12,5mg

  (2)
 2. Sale
  Milprazon Ontwormingsmiddel Hond 2,5mg
  vanaf € 5,19 -25%

  Milprazon Ontwormingsmiddel Hond 2,5mg

  (9)
 3. Sale
  Milprazon Ontwormingsmiddel Kat 4mg
  vanaf € 5,65 -19%

  Milprazon Ontwormingsmiddel Kat 4mg

  (1)
 4. Sale
  Milprazon Ontwormingsmiddel Kat 16mg
  € 14,99 € 11,39 -24%

  Milprazon Ontwormingsmiddel Kat 16mg

  (3)
1
Aantal per pagina:
20 100

De Milprazon ontworming staat bekend om haar verzorgende en stimulerende producten voor actieve  dieren die net dat extra beetje nodig hebben. De Milprazon ontworming supplementen zijn zo gemaakt dat het de gezondheid van je kat of hond helemaal in orde is. Deze producten van Milprazon ontworming zijn te vinden in verschillende soorten en maten zodat er precies de juiste kan worden gekozen voor jouw dier.

De Milprazon ontwormingspillen zijn geschikt voor verschillende type honden zoals grote honden als Duitse herders maar zijn ook zeer geschikt voor kleine honden zoals beagles. Wel is het bij dit product van belang dat de hond minimaal 5 kilo weegt. De honden ontwormingstabletten hebben een lekkere smaak, zodat je hond het wormmiddel makkelijk binnen houdt en niet uitspuugt. De tabletten voor honden worden verkocht per twee of per vier. Daarnaast wordt het middel gebruikt als preventie voor de hartwormziekte.

De ontwormingsmiddelen van Milprazon hoeven maar eens in de 14 dagen worden toegepast en een éénmalige behandeling is al genoeg voor het gewenste effect. Ook menselijke besmettingen worden voorkomen door het middel, omdat spoelwormen overdraagbaar zijn van dier op mens.

Het Milprazon wormmiddel voor katten is ook verkrijgbaar voor verschillende grootten katten. De verpakking van het ontwormmiddel bevat vier tabletten en de tabletten zijn actief tegen verschillende soorten wormen. Onder andere lint wormen, zweepwormen en haakwormen worden aangepakt door de krachtige ontworming 

Bij Agradi hebben wij veel verschillende soorten producten van Milprazon ontworming in ons assortiment welke het welzijn van jouw dieren aanzienlijk verbeterd. Kortom, met de producten van Milprazon ontworming maak je je paarden weer jong!