Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Milprazon Ontworming

Ontworming van het merk Milprazon koop je voordelig online bij Agradi.nl! Milprazon ontworming is gespecialiseert in het maken van goede ontworming voor katten en honden in alle soorten en maten. Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Sale
Milprazon Ontwormingsmiddel Hond 12,5mg
Vanaf€ 14,99

Milprazon Ontwormingsmiddel Hond 12,5mg

(14)
Sale
Milprazon Ontwormingsmiddel Kat 16mg
Vanaf€ 9,99-33%

Milprazon Ontwormingsmiddel Kat 16mg

(18)
Milprazon Ontwormingsmiddel Hond 2,5mg
Vanaf€ 6,99

Milprazon Ontwormingsmiddel Hond 2,5mg

(11)
Milprazon Ontwormingsmiddel Kat 4mg
Vanaf€ 6,99

Milprazon Ontwormingsmiddel Kat 4mg

(8)
Aantal per pagina:
24

Milprazon valt onder de paraplu van het grote farmaceutische bedrijf KRKA, welke zich inzet voor de gezondheid van dieren. De ontworming van Milprazon bevinden zich in het assortiment van wormenkuren voor honden en katten. Om meer informatie over de Milprazon ontworming te krijgen kan je nu verder lezen, bekijk ook eens onze website voor ons ruime assortiment aan dierbenodigdheden.

De Milprazon ontworming staat bekend om haar verzorgende en stimulerende producten voor actieve dieren die net dat extra beetje nodig hebben. De Milprazon ontworming supplementen zijn zo gemaakt dat het de gezondheid van je kat of hond helemaal in orde is. Deze producten van Milprazon ontworming zijn te vinden in verschillende soorten en maten zodat er precies de juiste kan worden gekozen voor jouw dier.

De Milprazon ontwormingspillen zijn geschikt voor verschillende type honden zoals grote honden als Duitse herders maar zijn ook zeer geschikt voor kleine honden zoals beagles. Wel is het bij dit product van belang dat de hond minimaal 5 kilo weegt. De honden ontwormingstabletten hebben een lekkere smaak, zodat je hond het wormmiddel makkelijk binnen houdt en niet uitspuugt. De tabletten voor honden worden verkocht per twee of per vier. Daarnaast wordt het middel gebruikt als preventie voor de hartwormziekte.

De ontwormingsmiddelen van Milprazon hoeven maar eens in de 14 dagen worden toegepast en een éénmalige behandeling is al genoeg voor het gewenste effect. Ook menselijke besmettingen worden voorkomen door het middel, omdat spoelwormen overdraagbaar zijn van dier op mens.

Het Milprazon wormmiddel voor katten is ook verkrijgbaar voor verschillende grootten katten. De verpakking van het ontwormmiddel bevat vier tabletten en de tabletten zijn actief tegen verschillende soorten wormen. Onder andere lint wormen, zweepwormen en haakwormen worden aangepakt door de krachtige ontworming

Bij Agradi hebben wij veel verschillende soorten producten van Milprazon ontworming in ons assortiment welke het welzijn van jouw dieren aanzienlijk verbeterd. Kortom, met de producten van Milprazon ontworming maak je je paarden weer jong!