Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Milbactor Ontworming voor Honden

Ontworming van het merk Milbactor koop je voordelig online bij Agradi.nl! Milbactor ontworming is een merk dat zich specialiseert in het maken van hoogwaardige producten voor jonge honden in alle soorten en maten. Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Het merk is valt onder de paraplu van het grote farmaceutische bedrijf CEVA, welke zich inzet voor de gezondheid van dieren. De ontworming van Milbactor bevinden zich in het assortiment van de wormenkuren voor honden. Om meer informatie over de Milbactor ontworming te krijgen kan je nu verder lezen, bekijk ook eens onze website voor ons ruime assortiment aan dierbenodigdheden.

De Milbactor ontworming staat bekend om haar verzorgende en producten voor gezonde dieren die net dat extra beetje nodig hebben. Deze producten van Milbactor ontworming zijn te vinden in verschillende soorten vormen en maten zodat er precies de juiste kan worden gekozen voor jouw dier. De Milbactor ontworming supplementen zijn zo gemaakt dat het de gezondheid van je hond helemaal in orde is.

De Milbactor ontwormingstabletten zijn geschikt voor verschillende type honden zoals grote honden als Berner Senne honden maar zijn ook zeer geschikt voor kleine honden zoals York Shire terriers. De Honden ontwormingstabletten hebben een lekkere smaak, zodat je hond het wormmiddel binnen houd en niet uitspuugt. Verder produceert het merk ook ontwormingstabletten voor puppy’s die vaak een hogere dosering nodig hebben dan volwassen honden.

De verpakking van het ontwormmiddel bevat meerdere tabletten, namelijk 48 stuks waarmee je een hele tijd vooruit kan of wat handig is als je meerdere honden hebt. De tabletten zijn actief tegen verschillende soorten wormen. Onder andere lintwormen, spoelwormen en rondwormen worden aangepakt door de krachtige ontworming. Ook kan het diergeneesmiddel van Milbactor gebruikt worden ter preventie van de hartwormziekte.

De ontwormingsmiddelen van Milbactor meerdere malen worden toegepast en moet met een interval van een week worden herhaald voor het gewenste effect. Het is belangrijk bij ontwormingsmiddelen van Milbactor dat de aangegeven dosis niet wordt overschreden.

Bij Agradi hebben wij veel verschillende soorten producten van Milbactor ontworming in ons assortiment welke het welzijn van jouw dieren aanzienlijk verbeterd. Kortom, met de producten van Milbactor ontworming maak je je hond weer gezond en fit!