Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Mesto

Mesto is een merk uit Duitsland dat gespecialiseerd is drukspuiten die handig te gebruiken zijn op het erf, in de stal, in je tuin en terras of op het agrarische bedrijf. Bij ons in de webshop vind je alle producten van het merk Mesto voor de laagste prijs! Meer informatie

Logo
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Het bedrijf Mesto is bedrijf gevestigd in Duitsland en richt zich volledig op het produceren van drukspuiten. Mesto is al meer dan 90 jaar lang vooruitstrevend op het gebied van drukspuiten. Innovatie en specialisatie is dan ook erg belangrijk voor dit merk. Het bedrijf heeft dan ook een technische voorsprong doordat het bedrijf zelf veel montage- en testinstallaties ontwikkelt en bouwt. Duurzaamheid vindt dit merk ook erg belangrijk, daarom doet Mesto onder andere aan recyclen en vindt dit bedrijf sociale en ecologische verantwoording erg belangrijk.

Mesto heeft niet alleen de flinke apparaten, maar ook plantensproeiers in het assortiment waar je vanuit mag gaan dat zij de bekende Mesto kwaliteit hebben.

Drukspuiten worden gebruikt om vloeistoffen te spuiten. Dit kan water zijn, maar ook onkruidbestrijding of azijn. Behalve gewone drukspuiten heeft Mesto er ook speciaal 1 voor azijn. Heel handig, want bij normale drukspuiten zijn de rubbers een zwak punt wanneer je deze gebruikt in samenwerking met azijn. Heb je veel te lopen om je sproeiwerkzaamheden te verrichten dan is het wellicht handig om een rugspuit te kopen, doordat je deze op je rug draagt in plaats van in je hand houdt of op de grond zet. Voor kleinere oppervlakten is het prima te doen om de rugspuit in de hand te houden. De drukspuiten kunnen van inhoud verschillen. Heb je grote klussen te doen, neem dan een drukspuit met meer inhoud zodat je minder vaak bij hoeft te vullen. Is je klus wat kleiner? Koop dan ook niet de allergrootste drukspuit, een kleinere is makkelijker hanteerbaar.

Wil je meer gericht te werk gaan met de drukspuit van Mesto dan kan je de Mesto onkruidkap gebruiken. Deze kap zorgt ervoor dat er meer gericht gesproeid kan worden.

Onderdelen kunnen slijten en natuurlijk kan er ook eens een ongelukje gebeuren. Voor de Mesto drukspuiten zijn er gelukkig losse onderdelen te bestellen, super handig!

Bij Agradi is er een uitgebreid assortiment aan Mesto artikelen. Daarnaast heeft Agradi met regelmaat leuke aanbiedingen. Koop daarom je Musto artikelen bij Agradi!