Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Petmate Benches

Al 50 jaar is Petmate gespecialiseerd in het maken van kennels en vervoerboxen voor huisdieren. In de jaren na de ontwikkeling van de eerste producten is de productlijn van Petmate uitgegroeid tot een volledig assortiment van dierproducten voor alle diersoorten, waaronder de bekende kattenspeeltjes van Jackson Galaxy. Alle producten worden door Petmate zelf geproduceerd van lokale grondstoffen. Om hun uitstoot zo veel mogelijk te verminderen maken ze gebruik van gerecycled plastic en Eco-vriendelijke productieprocessen. Uiteraard kan dit topmerk dan ook niet ontbreken bij Agradi. Meer informatie

Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Bij Agradi vind je verschillende vervoerboxen van Petmate. Speciaal ontworpen voor het vervoeren van katten en kleine honden, zijn de kratten voorzien van stevige gazen deurtjes en ventilatiegaten die er voor zorgen dat er voldoende lucht en licht in de kennel komt. De deurtjes zijn voorzien van springveren, waardoor je huisdier niet kan ontsnappen. De box zelf is gemaakt van topkwaliteit kunststof dat stevig en veilig is. De randen van de bodem zijn lager, zodat je huisdier bij een ongelukje toch droog kan blijven liggen.

Speciaal voor lange afstands- en vliegtuigvervoer heeft Petmate de Vari kennel ontwikkeld. Deze is speciaal ontworpen voor comfort en veiligheid voor je huisdier tijdens een vliegreis en is voorzien van een mogelijkheid om voer- en drinkbak in de box te plaatsen.. De kennels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen zodat je zeker weet dat de box ruim genoeg is voor jouw huisdier.

Naast vervoerboxen heeft Petmate ook verschillende speeltjes voor katten ontwikkeld. De speeltjes zijn gemaakt om je kat uit te dagen en bezig te houden. Door hun innovatieve ontwerp bewegen de speeltjes alle kanten op en zal je kat er eindeloos mee kunnen spelen.

Naast de producten van Petmate heeft Agradi alles wat je nodig hebt voor de verzorging van jouw huisdieren. Speelgoed, voerbakken en alles wat je verder nodig hebt voor je huisdier vind je bij ons in overvloed. Ook hebben we een groot assortiment dierenvoer, zodat er zeker iets geschikts is voor jouw huisdieren. Bij de Dierendrogist vind je alles wat je nodig hebt om je huisdier gezond te houden. In de Outlet vind je allerlei producten in de uitverkoop met hoge kortingen. Alles wat je nodig hebt voor je huisdieren bestel je gemakkelijk en voordelig bij Agradi.