Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Medical Pet Shirt

Het Medical pet Shirt is ontwikkeld voor honden, katten en konijnen en kan gebruikt worden na operatie (alternatief voor een kraag), bij huidziekten, bij loopsheid, bij lichte incontinentie. Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Het Medical Pet Shirt is aan de buitenzijde donkerblauw of rood of groen. Het Medical Pet Shirt is gemaakt van stretchstof samengesteld uit Katoen (96%) en Lycra (4%). Speciaal voor gelegenheden zoals het WK, EK Voetbal hebben we het Oranje Medical Pet Shirt. Daarnaast is ook de kleur Zebra in het assortiment opgenomen.

Medical Pet Shirt is er in vier verschillende vormen.

  • Medical Pet Shirt.
  • Top Shirt 4 in 1.
  • TAZ Voorpoot Mouwtje(s).
  • HLS Hind Leg Sleeve Achterpoot Mouwtjes.

Het MPS Top Shirt 4 in 1 heeft vier verschillende functies. Biedt bescherming van wonden en bandages bij huidproblemen**. Tevens ook inzetbaar als angst management bij angst- en stressproblemen zonder gebruik te maken van geneesmiddelen. Het MPS-TOP Shirt 4 in 1 heeft een afsluitbaar zakje op de rug (L 12 x B 9 x H 3 cm) voor bijvoorbeeld een portable infuussysteem of Holter-ECG. Met behulp van de geïntegreerde lusjes aan de achterzijde van het MPS Top Shirt 4 in 1 worden achterpoot mouwtjes stevig op de plaats gehouden. ** = na overleg met de dierenarts.

De MPS-TAZ Voorpoot mouwtjes zijn ter bescherming van wonden, bandages en infuuslijnen of bij huidziekten aan de voorpoten. De MPS-HLS Achterpoot mouwtjes ter bescherming van wonden en bandages of bij huidziekten aan de achterpoten.