Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Maxi Veehouderij benodigdheden

Maxi is een merk van Holland Animal Care, speciaal voor de gezondheidszorg van runderen. Holland Animal Care produceert en levert meer dan 8000 producten voor verschillende diersoorten. Naast Maxi voor Rundvee, leveren zij ook het bekende supplementen merk Excellent voor paarden en huisdieren. Al meer dan 28 jaar staat Holland Animal Care garant voor de beste kwaliteit aan middelen voor de verzorging van jouw dieren. Daarom kan het merk Maxi niet ontbreken in het rundvee assortiment van Agradi. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

De producten van Maxi zijn gemaakt voor gebruik door de dierhouder zelf. Ze zijn dan ook zonder middelen die een wachttijd hebben en veelal gebaseerd op natuurlijke ingrediënten zoals kruiden en mineralen. De middelen van Maxi zijn vooral gericht op het gezond houden van de uier van melkkoeien.

Om te voorkomen dat de dieren mastitis oplopen kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de Blue dip. Dit middel zorgt voor een goede reiniging van de spenen en bevat verzorgende ingrediënten die de huid van de spenen soepel en glad maken waardoor melken gemakkelijker wordt.

De Ethicin Uddercare van Maxi is heel geschikt voor dieren die een verwonding of andere huidaandoening aan het uier hebben. De Maxi Ethicin Uddercare is samengesteld op basis van kruiden zoals Basilicum en Alicia die de huid verzorgen en herstel bevorderen. Door de combinatie met bijenwas is het middel gemakkelijk aan te brengen en in te masseren in het uier. Zo kun je zelf gemakkelijk zorgen voor de gezondheid van je rundvee.

Naast de producten van Maxi vind je bij Agradi alles wat je nodig hebt om je dieren gezond te houden. Ook hebben we een groot assortiment Veehouderij Benodigdheden, alles wat nodig is voor de verzorging van je dieren. Voor het scheren van je vee hebben we een grote voorraad scheermachines in alle soorten en maten. Zo koop je bij Agradi gemakkelijk, voordelig en snel alles wat je nodig hebt voor de verzorging van jouw dieren.