Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen bedenktijd *

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

Martin Sellier Hondenhalsbanden

Het Franse merk Martin Sellier heeft als slogan ‘Play Health, Live Beautifully’. Dit merk ontwikkelt verschillende producten voor huisdieren zoals honden en katten, maar richt zich voornamelijk op halsbanden en riemen voor honden. Het bedrijf werd in 1927 opgericht door Charles Martin, toen leverde het bedrijf nog accessoires voor hardware winkels. In 1969 is het bedrijf verhuisd naar het noorden van Frankrijk, de zoon van Charles Martin richtte toen de eerste productieplaats op voor katten- en hondenaccessoires. Vanaf dat moment is het bedrijf steeds groter gaan groeien.

Categorieën

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
1
Aantal per pagina:
20 100
Producten van Martin Sellier zijn van superieure kwaliteit. Alle artikelen van dit merk zijn voor 100% gebaseerd op plantaardige producten, allen gemaakt in Frankrijk. Inmiddels is het bedrijf zeer groot uitgegroeid en heeft het locaties door heel Europa. Daarnaast heeft het bedrijf nog meer kleinere merken ontwikkeld, zoals Rubb’n’Roll. Halsbanden zijn een groot onderdeel van dit Franse merk, niet alleen voor honden maar ook kattenhalsbandjes. Naast de halsbanden van Martin Sellier, hebben wij ook bijpassende riemen voor honden, in dezelfde kleuren verkrijgbaar als de halsbanden.

De halsbanden en riemen van Martin Sellier zijn verkrijgbaar in de leukste vrolijke kleuren, zoals knalroze of fluorescerend geel. De meeste halsbanden zijn gemaakt van nylon, waardoor het mogelijk is om de halsbanden en riemen in de meest diverse kleuren te ontwikkelen. Daarnaast is nylon ook nog een extreem sterk materiaal en dus zeer geschikt als halsband of riem voor honden. De halsbandjes voor katten zijn voorzien van elastisch materiaal, zodat ze ook veilig zijn voor katten die buiten rondlopen. Op deze manier kan de kat zichzelf niet ophangen aan de halsband, deze rekt dan ver genoeg uit dat de halsband van de kat af zal glijden.

Producten van Martin Sellier koop je dus online bij Agradi voor de scherpste prijzen. Wanneer je opzoek bent naar halsbanden voor je hond of kat in een vrolijke kleur, dan zit je bij het ruime assortiment van dit merk goed. Op onze Sale pagina vind je producten die in de aanbieding zijn en meedoen aan de stickeracties. Ook hebben wij een Outlet pagina, waar je alle producten vind die uit ons assortiment gaan en sterk zijn afgeprijsd.