Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Koop jouw Sinterklaas cadeaus bij Agradi! Alles voor paard en ruiter!

Koop jouw Sinterklaas cadeaus bij Agradi!

Mansonil Ontworming

Ontworming van het merk Mansonil koop je voordelig online bij Agradi.nl! Mansonil is gespecialiseert in het maken van hoogwaardige ontworming voor katten en honden in alle soorten en maten.
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Mansonil All Worm Kat
  vanaf € 9,25 -7%

  Mansonil All Worm Kat

  (44)
 2. Mansonil All Worm Hond Flavour
  € 9,99 € 7,99 -20%

  Mansonil All Worm Hond Flavour

  (37)
 3. Mansonil All Worm Grote Kat 2 Tabletten
  € 15,49 € 14,39 -7%

  Mansonil All Worm Grote Kat 2 Tabletten

  (7)
Aantal per pagina:
24 96

Het merk is valt onder de paraplu van het grote farmaceutische bedrijf Bayer, welke zich inzet voor de gezondheid van dieren. De supplementen van Mansonil bevinden zich in het assortiment van de apotheek voor paarden en bij de hondenproducten. Om meer informatie over de Mansonil ontworming te krijgen kan je nu verder lezen, bekijk ook eens onze website voor ons ruime assortiment aan dierbenodigdheden.

De Mansonil ontworming staat bekend om haar verzorgende en stimulerende producten voor actieve dieren die net dat extra beetje nodig hebben. Deze producten van Mansonil ontworming zijn te vinden in verschillende soorten vormen en maten zodat er precies de juiste kan worden gekozen voor jouw dier. De Mansonil ontworming supplementen zijn zo gemaakt dat het de gezondheid van je kat of hond helemaal in orde is.

De Mansonil ontwormingspastas zijn geschikt voor verschillende type honden zoals grote honden als Berner Senne honden maar zijn ook zeer geschikt voor kleine honden zoals York Shire terriers. De Honden ontwormingstabletten hebben een lekkere smaak, zodat je hond het wormmiddel binnen houd en niet uitspuugt.

Het Mansonil wormmiddel voor katten is ook verkrijgbaar voor verschillende grootten katten. De verpakking van het ontwormmiddel bevat vier tabletten en de tabletten zijn actief tegen verschillende soorten wormen. Onder andere lint wormen, spoelwormen en haakwormen worden aangepakt door de krachtige ontworming.

De ontwormingsmiddelen van Mansonil hoeven maar eens in de 14 dagen worden toegepast en een éénmalige behandeling is al genoeg voor het gewenste effect. Ook menselijke besmettingen worden voorkomen door het middel, omdat spoelwormen overdraagbaar zijn van dier op mens. Voor honden of katten die echt een pil niet accepteren is er de zogenaamde Mansonil Worm pasta voor honden en katten. Deze is makkelijker toe te dienen bij moeilijke dieren.

Bij Agradi hebben wij veel verschillende soorten producten van Mansonil ontworming in ons assortiment welke het welzijn van jouw dieren aanzienlijk verbeterd. Kortom, met de producten van Mansonil ontworming maak je je paarden weer jong!