• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Magazijn Sale tot 30% korting!

Magazijn Sale tot 30% korting!

Mansonil Ontworming

 1. Sale
  Mansonil All Worm Kat
  vanaf € 9,25 -7%
  Mansonil All Worm Kat
  (43)
 2. Sale
  Mansonil All Worm Grote Hond Flavour 2 Tabletten
  € 22,99 € 18,49 -20%
  Mansonil All Worm Grote Hond Flavour 2 Tabletten
  (10)
 3. Sale
  Mansonil All Worm Hond Flavour
  vanaf € 7,99 -20%
  Mansonil All Worm Hond Flavour
  (37)
 4. Sale
  Mansonil All Worm Grote Kat 2 Tabletten
  € 15,49 € 14,39 -7%
  Mansonil All Worm Grote Kat 2 Tabletten
  (7)
Aantal per pagina:
20 100

De Mansonil ontworming staat bekend om haar verzorgende en stimulerende producten voor actieve  dieren die net dat extra beetje nodig hebben. Deze producten van Mansonil ontworming zijn te vinden in verschillende soorten vormen en maten zodat er precies de juiste kan worden gekozen voor jouw dier. De Mansonil ontworming supplementen zijn zo gemaakt dat het de gezondheid van je kat of hond helemaal in orde is.

De Mansonil ontwormingspastas zijn geschikt voor verschillende type honden zoals grote honden als Berner Senne honden maar zijn ook zeer geschikt voor kleine honden zoals York Shire terriers. De Honden ontwormingstabletten hebben een lekkere smaak, zodat je hond het wormmiddel binnen houd en niet uitspuugt.

Het Mansonil wormmiddel voor katten is ook verkrijgbaar voor verschillende grootten katten. De verpakking van het ontwormmiddel bevat vier tabletten en de tabletten zijn actief tegen verschillende soorten wormen. Onder andere lint wormen, spoelwormen en haakwormen worden aangepakt door de krachtige ontworming.  

De ontwormingsmiddelen van Mansonil hoeven maar eens in de 14 dagen worden toegepast en een éénmalige behandeling is al genoeg voor het gewenste effect. Ook menselijke besmettingen worden voorkomen door het middel, omdat spoelwormen overdraagbaar zijn van dier op mens. Voor honden of katten die echt een pil niet accepteren is er de zogenaamde Mansonil Worm pasta voor honden en katten. Deze is makkelijker toe te dienen bij moeilijke dieren.

Bij Agradi hebben wij veel verschillende soorten producten van Mansonil ontworming in ons assortiment welke het welzijn van jouw dieren aanzienlijk verbeterd. Kortom, met de producten van Mansonil ontworming maak je je paarden weer jong!