• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Magazijn Sale tot 30% korting!

Magazijn Sale tot 30% korting!

Mane 'n Tail Shampoo & Conditioner

 1. vanaf € 5,95 -25%
  Mane 'n Tail Spray 'n Braid
  (8)
 2. Sale
  Mane n Tail Ultimate Gloss Conditioner
  vanaf € 3,28 -5%
  Mane n Tail Ultimate Gloss Conditioner
  (1)
 3. vanaf € 16,99 -11%
  Mane n Tail Shampoo
  (1)
 4. vanaf € 15,99 -20%
  Mane n Tail Conditioner
  (1)
 5. vanaf € 5,49 -8%
  Mane 'n Tail Spray 'n White
  (1)
 6. Outlet
  Mane n Tail Detangler
  vanaf € 14,99 -17%
  Mane n Tail Detangler
  (0)
 7. Sale
  Mane n Tail Hoofmaker met Pomp 946ml
  € 29,99 € 24,99 -17%
  Mane n Tail Hoofmaker met Pomp 946ml
  (0)
 8. Sale
  Mane n Tail Mineral Ice
  vanaf € 16,49 -13%
  Mane n Tail Mineral Ice
  (0)
 9. Sale
  Mane n Tail Ultimate Gloss Shampoo
  vanaf € 3,28 -5%
  Mane n Tail Ultimate Gloss Shampoo
  (1)
 10. € 27,99 € 21,49 -23%
  Mane n Tail Shine On met Sprayer 946ml
  (0)
 11. Outlet
  Mane n Tail Spray-away 946ml
  € 37,99 € 26,48 -30%
  Mane n Tail Spray-away 946ml
  (0)
Aantal per pagina:
20 100

Mane 'n Tail koop je voordelig online bij Agradi.nl! Mane 'n Tail is een merk dat zich specialiseert in de verzorging van jouw geliefde dier en met name paarden in alle soorten en maten. Of jouw trouwe viervoeter nou lang of kort haar heeft, Mane 'n Tail heeft de oplossing. Mane 'n Tail richt zich vooral op het wassen van deze paarden en pony’s. Het merk wordt internationaal gebruikt door paardeneigenaren en is tegenwoordig ook geliefd bij mensen. Lees deze tekst om meer informatie te krijgen over Mane 'n Tail. 

Mane 'n Tail staat bekend om haar kennis over het verzorgen van paarden op een zo dier vriendelijk mogelijke manier. Mane 'n Tail heeft bijvoorbeeld een rijk aanbod aan verschillende producten waarmee de vacht van jouw dier in top conditie blijft. Mane 'n Tail is ooit begonnen met enkel de speciale paarden shampoo en conditioner. Deze shampoo en conditioner versterken het haar en de huid en zorgen voor een frisse, glanzende en gezonde look. Door middel van diverse oliën wordt het haard beschermd tegen huidschilfers. Doordat de shampoo goed hydrateert wordt het uitdrogende effect van de zon en de wind verholpen. De meeste producten van Mane 'n Tail zijn extra aantrekkelijk de door heerlijke geur die eraan toegevoegd zijn.

Ook heeft Mane 'n Tail diverse producten die handig zijn voor wedstrijdruiters. Sowieso zijn alle producten van Mane 'n Tail zo gemaakt dat het haar klitvrij en handelbaar is voor het vlechten maar daarnaast zijn er ook extra producten om het vlechten makkelijker te maken. Zo is er de Mane 'n Tail Spray ’n Braid welke het haar verzorgt, klitvrij maakt en tegelijkertijd het haar stug genoeg houdt om goed te kunnen vlechten zonder dat de manen tussen je vingers doorglijden.

Verder heeft Mane 'n Tail een aantal producten die de dagelijkse verzorging makkelijker maakt, zoals de Mane 'n Tail shine on welke stof afstoot van de vacht en de Mane 'n Tail hoofmaker welke droge hoeven hydrateert. De producten van Mane 'n Tail vind je in het grootste assortiment voor paarden op Agradi.nl. De producten zijn altijd makkeliik en snel te verkrijgen zodat jij je paarden weer kan verwennen.