Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Mane 'n Tail Shampoo & Conditioner

Ontdek het geheim van mooi haar! De Original Mane 'n Tail productlijn biedt complete haarverzorging oplossingen voor langer, mooier, dikker en voller haar! Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Sale
Mane 'n Tail Spray 'n Braid
Vanaf€ 5,99-7%

Mane 'n Tail Spray 'n Braid

(18)
Sale
Mane 'n Tail Shine On
Vanaf€ 5,99-7%

Mane 'n Tail Shine On

(3)
Sale
Mane 'n Tail Conditioner
Vanaf€ 1,99-33%

Mane 'n Tail Conditioner

(2)
Sale
Mane 'n Tail Shampoo
Vanaf€ 1,99-33%

Mane 'n Tail Shampoo

(10)
Agradi's keuze
Mane 'n Tail Spray 'n White
Vanaf€ 5,99-7%

Mane 'n Tail Spray 'n White

(4)
Mane 'n Tail Ultimate Gloss Shampoo
Vanaf€ 5,35-2%

Mane 'n Tail Ultimate Gloss Shampoo

(6)
Sale
Mane 'n Tail Ultimate Gloss Conditioner
Vanaf€ 5,35-2%

Mane 'n Tail Ultimate Gloss Conditioner

(7)
Sale
Mane 'n Tail Detangler
Vanaf€ 4,99-23%

Mane 'n Tail Detangler

(14)
Outlet
Mane 'n Tail Spray-away 946ml
€ 31,45€ 23,59-25%

Mane 'n Tail Spray-away 946ml

(0)
Sale
Mane 'n Tail Mineral Ice
Vanaf€ 16,98-15%

Mane 'n Tail Mineral Ice

(0)
Aantal per pagina:
24

Mane 'n Tail producten zijn oorspronkelijk ontwikkeld voor paarden. Paardeneigenaren melden significante verbetering van de gezondheid en het uiterlijk van de manen en staarten van hun paarden. Vergelijkbare resultaten werden gezien toen paardeneigenaren en trimmers de producten zelf gingen gebruiken. Dit was het begin van de Mane 'n Tail legende. Dit merk gelooft dat deze formule helpt om het haar langer, sterker en gezonder te maken door het voeden, versterken en conditioneren van het haar en de hoofdhuid. Mane 'm Tail is nu een begrip en heeft een complete haarverzorgingslijn ontwikkeld met diverse shampoo's, conditioners en styling creme's. Mane 'n Tail is hét merk geworden voor top-modellen en filmsterren zoals Jennifer Aniston, Sarah Jessica Parker en Kim Kardashian.

Mane 'n Tail koop je voordelig online bij Agradi.nl! Mane 'n Tail is een merk dat zich specialiseert in de verzorging van jouw geliefde dier en met name paarden in alle soorten en maten. Of jouw trouwe viervoeter nou lang of kort haar heeft, Mane 'n Tail heeft de oplossing. Mane 'n Tail richt zich vooral op het wassen van deze paarden en pony’s. Het merk wordt internationaal gebruikt door paardeneigenaren en is tegenwoordig ook geliefd bij mensen. Lees deze tekst om meer informatie te krijgen over Mane 'n Tail.

Mane 'n Tail staat bekend om haar kennis over het verzorgen van paarden op een zo dier vriendelijk mogelijke manier. Mane 'n Tail heeft bijvoorbeeld een rijk aanbod aan verschillende producten waarmee de vacht van jouw dier in top conditie blijft. Mane 'n Tail is ooit begonnen met enkel de speciale paarden shampoo en conditioner. Deze shampoo en conditioner versterken het haar en de huid en zorgen voor een frisse, glanzende en gezonde look. Door middel van diverse oliën wordt het haard beschermd tegen huidschilfers. Doordat de shampoo goed hydrateert wordt het uitdrogende effect van de zon en de wind verholpen. De meeste producten van Mane 'n Tail zijn extra aantrekkelijk de door heerlijke geur die eraan toegevoegd zijn.

Ook heeft Mane 'n Tail diverse producten die handig zijn voor wedstrijdruiters. Sowieso zijn alle producten van Mane 'n Tail zo gemaakt dat het haar klitvrij en handelbaar is voor het vlechten maar daarnaast zijn er ook extra producten om het vlechten makkelijker te maken. Zo is er de Mane 'n Tail Spray ’n Braid welke het haar verzorgt, klitvrij maakt en tegelijkertijd het haar stug genoeg houdt om goed te kunnen vlechten zonder dat de manen tussen je vingers doorglijden.

Verder heeft Mane 'n Tail een aantal producten die de dagelijkse verzorging makkelijker maakt, zoals de Mane 'n Tail shine on welke stof afstoot van de vacht en de Mane 'n Tail hoofmaker welke droge hoeven hydrateert. De producten van Mane 'n Tail vind je in het grootste assortiment voor paarden op Agradi.nl. De producten zijn altijd makkeliik en snel te verkrijgen zodat jij je paarden weer kan verwennen.