Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Luda Beveiligingscamera's

Luda beveiligingscamera's koop je online bij Agradi. Luda is een kwaliteitsmerk onder de bewakingscamera’s voor op de boerderij. Ze hebben een enorm groot assortiment aan camera’s voor op stal, trailer, op de weide, op machines en voor ’s nachts. Agradi heeft het grootste assortiment van Luda bewakingscamera’s online staan. Deze producten zijn verkrijgbaar voor een voordelige prijs. Bekijk hieronder de beveiligingscamera’s van Luda. Meer informatie

Logo
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Sale
Luda tractorCam
€ 611,99€ 550,79-10%

Luda tractorCam

(0)
Luda Antennekabel Tbv Horsealarm 7,5m
€ 20,69

Luda Antennekabel Tbv Horsealarm 7,5m

(0)
Sale
Luda Horsecam
€ 711,49€ 640,34-10%

Luda Horsecam

(0)
Aantal per pagina:
24

Bij Agradi kun je verschillende soorten bewakingscamera’s vinden. Hierbij kun je denken aan camera’s voor in de trailer of vrachtwagen tijdens transport. Maar ook camera’s voor het erf of in de stal, die tevens ’s voorzien zijn van nachtzicht. In ons assortiment vind je ook losse onderdelen voor onze camera’s, zoals antennes, LCD monitoren, koppelstukken en meer.

LudaFarm is een van de merken die zich richt op bewakingscamera’s voor op de boerderij en monitoren van dieren. Ze hebben al ruim 10 jaar ervaring met het ontwikkelen van boerenbewakingstechnologie. Ze bieden gebruiksvriendelijke en internetgerichte oplossingen voor de landbouw en veehouderijen. Het maakt boeren in staat om live informatie te bekijken, volledige controle te krijgen over hun landbouwprocessen en dieren en om gemoedsrust te krijgen.

De innovatieve producten en diensten van Luda maken het dagelijkse werk van boeren en veehouders makkelijker, veiliger en efficiënter. Het bedrijf werk nauw samen met de boeren en luisteren naar hun behoeftes. Hiermee zijn de camera’s van Luda uiterst efficiënt. Er zijn daarom vele verschillende soorten camera’s van Luda. De Luda TrailerCam is bijvoorbeeld speciaal ontworpen voor paardentrailers en aanhangers. Het is een professioneel draadloos camerasysteem, waarmee je je paard goed in de gaten kan houden.

De allround Luda FarmCam is een van de populaire bewakingscamera’s. Dit bestaat uit een volledig pakket voor het bewaken van schuur en vee of voor de algemene boerderijbewaking via de monitor, tablet of smartphone. Het is voorzien van een overzicht van maximaal 4 zones binnen het bedrijf. Deze camera’s zijn speciaal ontworpen voor het stalklimaat en overzicht. Ze hebben een bereik tot 1250 meter, opnamemogelijkheden en instelbare bewegingsdetectie.

Het complete assortiment van Luda bestaat uit de CowCam, HorseCam, TrailerCam, FarmCam, TractorCam, Horse and Cow Alarm en infraroodcamera’s. Daarbij hebben ze ook nog talloze handige accessoires en gadgets die hierbij passen. In het kort levert Luda een compleet assortiment voor boerenbewakingstechnologie.

Alle producten van Luda zijn verkrijgbaar bij Agradi.nl. Wij bieden deze producten aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van Luda meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. In de Outlet pagina staan producten met mega hoge kortingen, omdat die uit het assortiment gaan. Kortom, voor een ruim assortiment aan kwaliteitsbewakingscamera’s begin je bij Agradi.