Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen bedenktijd *

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

Loopwagens

Bij Agradi heb je diverse loopfietsen en looptractors.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. Sale
    Agradi Speelgoedpaard Pebbels Brown
    vanaf € 119,96 -25%

    Agradi Speelgoedpaard Pebbels Brown

    (3)
1
Aantal per pagina:
24 96

Deze zijn van hout of kunststof en ligt van gewicht zodat jonge kinderen er makkelijk mee kunnen rondrijden. De houten loopfiets van Janod is in een vrolijke koe uitvoering en geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar en ouder.

Alle looptractors zijn van Rolly Toys. Deze rolly Minitracs zijn er in diverse uitvoeringen. Zoals de Rolly Toys New Holland en de Rolly Toys John Deere looptractor. Ook Case CVX, Claas, JCB en voor de meisjes een roze Rolly Toys Carabella modellen heeft Agradi. Bij al deze tractors kan de voorkant open waar je kind bijvoorbeeld ander speelgoed in zou kunnen doen. Daarbij kun je de rollyMinitracs uitbreiden met diverse Rolly Toys accessoires zoals een aanhanger. De looptractoren zijn geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

De Rolly Toys John Deere is inclusief aanhanger en is een echte fietstractor. Deze tractor driewieler is in de originele John Deere kleuren verkrijgbaar. De banden van deze driewieler zijn geschikt om zowel binnenshuis als daarbuiten te rijden zonder de vloer te beschadigen. Het stuur is een soundstuur, en maakt speciale tractor geluiden. Niets is leuker voor je kind!

Agradi heeft daarnaast ook een echte loopfiets motor. Deze is rood van kleur en zeer stabiel door de brede wielen. Zo kunnen jonge kinderen er al mee spelen.
De speelgoed tractors, ook wel looptrekkers genoemd, van Rolly Toys blijven mooi van kleur en kunnen tegen een stootje. Ze kunnen buiten blijven staan zonder kapot te gaan of te gaan roesten. Wanneer je kinderen ouder zijn is een Rolly Toys traptractor een mooie opvolger. Deze vind je in diverse uitvoeringen bij Agradi. De traptractoren zijn geschikt voor kinderen vanaf 2.5 jaar.

Voor ons ruime assortiment aan traptractoren en onderdelen daarvoor kijk hier