• Gratis verzending vanaf € 29,-
  • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Lixit Drinkflessen

  1. Outlet
    € 41,99 € 31,51 -25%
    Lixit Drinkfles Glas S.nipp. 950ml
    (0)
Aantal per pagina:
20 100
Kleine huisdieren zoals konijnen, hamsters en muizen drinken vaak uit een speciaal drinkflesje. Deze flesjes kun je aan de tralies aan de buitenkant van je kooi vastmaken, het buisje steekt dat door de tralies naar binnen. In dit buisje zit een klein balletje wat het water tegenhoudt. Wanneer het dier dorst heeft, zal het aan dit buisje likken waardoor het balletje omhoog geduwd wordt. Hierdoor komt er water in de mond van het dier. Ideaal voor kleine huisdieren, de flesjes nemen weinig ruimte in en er wordt minder geknoeid met water. De drinkflessen van Lixit zijn verkrijgbaar in plastic, maar ook in glas. Ze zijn beschikbaar in verschillende formaten, zodat er voor elk dier een geschikte drinkfles te vinden is. Een konijn heeft natuurlijk een grotere fles nodig dan een klein muisje of een hamstertje.

Naast drinkflessen heeft het merk Lixit ook nog andere producten in het assortiment. Bijvoorbeeld een handige brokjes dispenser voor honden en katten. Deze dispenser bestaat uit een plastic reservoir met een bakje eronder. Het reservoir wordt gevuld met brokjes, de brokjes zakken vanzelf in het bakje. Op deze manier heeft het dier altijd toegang tot droge brokjes. Ook voerbakjes voor kleine huisdieren vind je in het assortiment van Lixit, simpele plastic bakjes die je aan de tralies kan vastmaken zijn een kenmerk van Lixit. Hierdoor kunnen de bakjes niet omgestoten worden en wordt er dus minder geknoeid met voer.

Voor alle producten van Lixit zijn er in het assortiment ook nog vervangbare onderdelen te verkrijgen, zoals bijvoorbeeld het buisje voor de drinkflesjes. Het is belangrijk om in de gaten te houden dat dit buisje schoon blijft en af en toe vervangen wordt voor een nieuw buisje.

Kortom, producten uit het assortiment van Lixit koop je voor de scherpste prijzen bij Agradi. Op onze Sale pagina vind je alle producten die in de aanbieding zijn en dus ook meedoen aan de sticker acties. Daarnaast hebben wij ook een Outlet pagina, hier vind je alle producten die uit ons assortiment zijn en daarom extra sterk zijn afgeprijsd.