• Gratis verzending vanaf € 29,-
  • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Living World Hamsters en Konijnen

  1. Outlet
    € 4,49 € 1,89 -58%
    Living World Pedi-perch Zitstok 12cm
    (1)
Aantal per pagina:
20 100
Voor vogels heeft Living World bijvoorbeeld verschillende soorten zitstokken. Deze zijn zo ontwikkeld dat ze vogels een natuurlijk gevoel geven. Dit kan zijn door de vorm, waardoor de zitstok op een tak lijkt. Maar bijvoorbeeld ook door het gebruik van bepaalde materialen, waardoor de zitstok ook echt als een stok voelt, in plaats van een stukje kunststof.

Voor de knaagdieren zijn er ook verschillende producten ontwikkeld zoals verschillende soorten iglo’s. De iglo’s van Living World zorgen voor een plekje om weg te kunnen kruipen, te kunnen rusten of te kunnen eten. Het is voor dieren belangrijk dat zijn kunnen schuilen, daarom zijn deze iglo’s ontwikkeld. Ze geven kleine knaagdieren een plek om te kunnen schuilen. Een plekje waar ze zich op hun gemak kunnen voelen. Daarnaast is natuurlijk een ander belangrijk soort gedrag het eet-gedrag. Daarom heeft Living World ook verschillende producten zoals konijnenvoerbakken.

Kortom, wat je ook zoekt voor je kleine huisdier, knaagdier of vogel, je vind alles wat je zoekt bij ons. Daarom koop je de producten van Living World nu goedkoop bij Agradi. Bovendien doen vele van onze producten mee aan onze stickeractie. Hiermee krijg je nog eens extra korting op de vaste lage prijs van het door jou gekozen artikel. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaald. Bovendien hebben wij altijd allerlei leuke en handige artikelen in de aanbieding. Op onze Sale pagina staat een overzicht van de artikelen die in de aanbieding zijn. Daarnaast hebben wij ook een Outlet pagina waarop artikelen staan die ons assortiment helaas gaan verlaten. Deze artikelen ga je echt nergens ander zo goedkoop vinden, maar wees er snel bij, want op is ook écht op. Dus wat je ook zoekt, je vind het bij Agradi!