Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA Horseware SALE! 25% korting op ALLES! Actievoorwaarden >>

MEGA Horseware SALE! 25% korting op ALLES! Actievoorwaarden >>

Liveryman Scheermachines en Tondeuses

Liveryman scheermachines en tondeuses koop je online bij Agradi. Voor zowel professionele als hobbymatige gebruikers levert het merk Liveryman een ruime keuze aan tondeuses en scheermachines. Ontstaan uit jarenlange technische ervaring en betrouwbaarheid heeft het merk inmiddels een breed assortiment aan innovatieve producten met betrekking tot het scheren van dieren. De apparaten van Liveryman staan bekend om hun betrouwbare kwaliteit en comfortabel gebruik die levenslang meegaan. Al meer dan 25 jaar is het merk een marktleider in tondeuses en scheermachines voor dieren, gebruikt door onder andere groomers, dierenartsen en op boerderijen voor de verzorging van vee.

Geen producten gevonden.

Het verzorgen en onderhouden van de vacht van een dier is zeer belangrijk voor de gezondheid. Bij Liveryman wordt daar direct op ingespeeld door de innovatieve ontwikkeling van nieuwe scheerapparaten die speciaal ontworpen zijn voor dieren. De scheermachines en tondeuses zijn een stuk stiller dan gewone apparaten en daardoor ideaal voor dieren. Alle scheermachines en tondeuses van Liveryman worden geleverd inclusief alle benodigde toebehoren zodat je direct aan de slag kan met het scheren van dieren. In het ruime assortiment van Liveryman vind je ook allerlei losse scheermessen en scheerolie. Op deze manier kun je je set met scheerspullen altijd uitbreiden en voorzien van de nieuwste messen en de beste scheerolie voor optimale kwaliteit.

Ook dierenartsen maken gebruik van de producten van Liveryman. Met de scheermachines en tondeuses van dit merk kun je gemakkelijk en veilig dicht op de huid scheren bij een huisdier voor chirurgische ingrepen. Het merk is dus zeer populair onder de dierenartsen vanwege de kwaliteit en precisie. Het team van Liveryman bestaat onder andere uit dierenartsen en technici. Op basis van ervaringen worden nieuwe innovatieve producten ontworpen om het welzijn van dieren te verbeteren. Het merk heeft een bijzondere techniek gebruikt voor de motors van de apparaten, waardoor er meer kracht en betrouwbaarheid geleverd kan worden.

Liveryman heeft een slogan die direct aangeeft waar het merk voor staat, namelijk ‘Make it smooth, make it professional’. De producten van dit merk kunnen gebruikt worden door professionals maar zijn ook zeer geschikt voor beginners of enkel voor de hobby. Door de jarenlange ervaring en innovatieve ontwikkelingen bij dit bedrijf kan de kwaliteit van de scheermachines en tondeuses altijd gegarandeerd worden.

Liveryman tondeuses en scheermachines koop je dus bij Agradi voor de scherpste prijzen. Scheermachines, tondeuses en alle toebehoren hiervoor met de beste kwaliteit vind je in het assortiment van Liveryman. Alle producten die in de aanbieding/opruiming zijn en meedoen aan de stickeracties vind je terug op onze Sale pagina. Daarnaast hebben wij een Outlet pagina waar je alle producten vind die uit ons assortiment gaan en dus extra sterk zijn afgeprijsd.