• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Magazijn Sale tot 30% korting!

Magazijn Sale tot 30% korting!

Little Bit Hooitassen

 1. Sale
  Little Bit Hooitas
  € 79,99
  Little Bit Hooitas
  (9)
 2. Sale
  Little Bit Hooitas Trailer
  € 59,99 € 49,99 -17%
  Little Bit Hooitas Trailer
  (5)
Aantal per pagina:
20 100

Het merk Little Bit heeft een blij en gezond paard centraal staan, maar ook de veiligheid en gebruikersvriendelijkheid zijn zeer belangrijk. Daarnaast zijn de producten van dit merk duurzaam door de gebruikte materialen. De hooitassen van Little Bit kunnen in de stallen van het paard gebruikt worden, maar zijn ook ideaal om buiten in de paddock of het weiland op te hangen. Ook heeft het merk een speciale hooitas ontwikkeld voor in de trailer, zodat je paard tijdens lange trailerritten ook rustig zijn hooi kan opeten.

Het idee achter een hooitas is dat een paard er langer over doet om zijn voer te vinden en te krijgen. Dit is gebaseerd op de wilde paarden uit de natuur, waar ze moeten zoeken naar hun eten. Uit ervaring blijkt dat paarden het ook leuk vinden om met een hooitas te spelen en zo hun voer te krijgen. Het grote voordeel van een slowfeeder hooitas is dat een paard er langer over doet om zijn portie hooi op te eten. Dit is voor een paard een stuk beter voor zijn spijsverteringsstelsel en de kans op een maagzweer wordt hierdoor kleiner.

Little Bit heeft verschillende soorten hooitassen ontworpen. Het gewone hooinet is geschikt om in de stallen, weiland en paddock te gebruiken en heeft enkel aan één kant mazen. De rest van het hooinet is dus gesloten. Op deze manier moet het paard nog meer moeite doen om zijn hooi te vinden. De hooitas wordt opgehangen en kan dus ronddraaien. Dit maakt het voor het paard een nog leuker spelletje. De hooitas voor in de trailer is zo ontworpen dat het paard altijd hooi kan eten in een bewegende trailer. Aan beide kanten van de tas zitten mazen, zodat het paard ook bij zijn hooi kan als de tas door bewegen ronddraait.

Little Bit hooitassen koop je dus voor de scherpste prijzen bij Agradi. De ideale manier om je paard hooi te voeren zonder te knoeien en om maagzweren te voorkomen is met deze hooitassen. Op onze Sale pagina vind je alle producten die in de aanbieding zijn en meedoen aan de stickeracties. Alle producten die uit ons assortiment gaan vind je terug op onze Outlet pagina.