Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Winteruitverkoop: tot 50% korting! | 50% korting Harry's Horse wintercollectie

Winteruitverkoop: tot 50% korting!

Little Bit Hooitassen

Little Bit hooitassen koop je bij Agradi. Een belangrijk onderdeel van het rantsoen van een paard is hooi. Het voeren van hooi gaat alleen niet altijd even makkelijk. Wanneer je het hooi los op de grond voert, wordt er veel hooi verspild omdat het paard ermee gaat slepen of erop gaat staan. Sommige paarden zijn zelfs zo gulzig dat ze direct alles opeten en daarna langere tijd zonder hooi staan. Het is belangrijk dat het verteringsstelsel van een paard altijd in beweging blijft zodat vervelende problemen zoals maagzweren voorkomen kunnen worden. De ideale oplossing hiervoor is een slowfeeder net (hooitas) waar je het hooi in kunt stoppen. Een paard kan hieruit dan zijn hooi eten, maar doet er langer over dan wanneer je het hooi los op de grond voert. De hooitassen van Little Bit zijn de ideale hooinetten om gezondheidsproblemen bij paarden te voorkomen.

Geen producten gevonden.

Het merk Little Bit heeft een blij en gezond paard centraal staan, maar ook de veiligheid en gebruikersvriendelijkheid zijn zeer belangrijk. Daarnaast zijn de producten van dit merk duurzaam door de gebruikte materialen. De hooitassen van Little Bit kunnen in de stallen van het paard gebruikt worden, maar zijn ook ideaal om buiten in de paddock of het weiland op te hangen. Ook heeft het merk een speciale hooitas ontwikkeld voor in de trailer, zodat je paard tijdens lange trailerritten ook rustig zijn hooi kan opeten.

Het idee achter een hooitas is dat een paard er langer over doet om zijn voer te vinden en te krijgen. Dit is gebaseerd op de wilde paarden uit de natuur, waar ze moeten zoeken naar hun eten. Uit ervaring blijkt dat paarden het ook leuk vinden om met een hooitas te spelen en zo hun voer te krijgen. Het grote voordeel van een slowfeeder hooitas is dat een paard er langer over doet om zijn portie hooi op te eten. Dit is voor een paard een stuk beter voor zijn spijsverteringsstelsel en de kans op een maagzweer wordt hierdoor kleiner.

Little Bit heeft verschillende soorten hooitassen ontworpen. Het gewone hooinet is geschikt om in de stallen, weiland en paddock te gebruiken en heeft enkel aan één kant mazen. De rest van het hooinet is dus gesloten. Op deze manier moet het paard nog meer moeite doen om zijn hooi te vinden. De hooitas wordt opgehangen en kan dus ronddraaien. Dit maakt het voor het paard een nog leuker spelletje. De hooitas voor in de trailer is zo ontworpen dat het paard altijd hooi kan eten in een bewegende trailer. Aan beide kanten van de tas zitten mazen, zodat het paard ook bij zijn hooi kan als de tas door bewegen ronddraait.

Little Bit hooitassen koop je dus voor de scherpste prijzen bij Agradi. De ideale manier om je paard hooi te voeren zonder te knoeien en om maagzweren te voorkomen is met deze hooitassen. Op onze Sale pagina vind je alle producten die in de aanbieding zijn en meedoen aan de stickeracties. Alle producten die uit ons assortiment gaan vind je terug op onze Outlet pagina.