Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Lister Scheerapparaten

Lister scheerapparaten en scheermessen koop je online bij Agradi. Voor het scheren van paarden zijn er veel verschillende soorten scheermachines op de markt. Het merk Lister ontwikkelt unieke krachtige en robuuste machines die ideaal zijn voor het scheren van paarden. Met een keuze uit verschillende scheerapparaten is Lister het merk om paarden te scheren. Voor elk apparaat zijn er aparte messensets verkrijgbaar, maar ook speciale scheerolie. Het merk Lister is jaren geleden ontstaan als bedrijf voor scheermachines voor schapen. Innovatie is een belangrijk onderdeel van dit bedrijf, wat ervoor heeft gezorgd dat Lister inmiddels is uitgegroeid tot een bedrijf dat bij de marktleiders van de scheerapparaten voor dieren hoort. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Lister Batterij Eclipse
€ 71,98

Lister Batterij Eclipse

(0)
Black Friday
Lister Filter voor Legend 10x
€ 52,03€ 33,82-35%

Lister Filter voor Legend 10x

(0)
Aantal per pagina:
24

Alle producten van Lister worden tot op de dag van vandaag ontwikkeld en geproduceerd in Engeland. De producten van Lister zijn over de hele wereld in wel 60 landen te verkrijgen. De scheermachines van dit merk zijn tegenwoordig een van de eerste keuzes van professionele scheerders in de dierenwereld, maar ook bij de particuliere scheerder zijn de apparaten erg populair. De kwaliteit van de producten van Lister is zeer hoog. In de jaren 1947 werd het eerste apparaat teruggestuurd naar het bedrijf voor reparatie, na bijna 40 jaar te hebben gewerkt! Dit bewijst weer dat de apparaten van Lister gemaakt zijn om langdurig mee te gaan.

Een zeer bekend product van Lister is de Lister Star scheermachine voor het scheren van paarden. Het apparaat heeft een handzaam formaat en is zeer lichtgewicht. Door het unieke ontwerp van dit scheerapparaat is het ideaal om bijvoorbeeld de benen van het paard te scheren zonder prestaties te verliezen. Daarnaast laat dit scheerapparaat vrijwel geen strepen achter na het scheren. Elke scheermachine van Lister wordt standaard geleverd met een luxe koffer met essentiële toebehoren. Op deze manier kun je direct aan de slag met scheren. Extra scheermessen zijn ook nog los leverbaar, zodat je je koffer met scheerspullen kunt uitbreiden.

Naast de gewone scheerapparaten heeft Lister ook een uniek apparaat, namelijk het draadloze scheerapparaat. Deze scheermachine gaat draadloos tot wel 2.5 uur lang mee. Ideaal om te scheren zonder in de knoop te komen met het draad van de scheermachine. Mocht de scheerbeurt langer duren dan 2.5 uur, dan kun je alsnog een draad aansluiten om verder te scheren. De oplaadtijd van de accu is circa 11 tot 12 uur. Lister heeft niet enkel scheermachines en toebehoren in het assortiment. Ook producten voor stal en erf vind je terug in het assortiment van dit merk. Bijvoorbeeld toebehoren voor weidepompen of een verwarmingskabel voor het verwarmen van waterleidingen in de winter.

Producten van Lister koop je voor de scherpste prijzen bij Agradi. Van scheermachines tot verwarmingskabels, in het assortiment van Lister vind je het allemaal. Betaalbare scheermachines met een topkwaliteit nodig? Lister is de ideale keuze voor het scheren van paarden. Alle producten die in de aanbieding zijn vind je terug op onze Sale pagina. Daarnaast vind je alle producten die uit ons assortiment gaan op onze Outlet pagina.