• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Leucillin Antiseptic Skincare

 1. vanaf € 15,69
  Leucillin Spray
  (5)
 2. € 9,99
  Leucillin Dropper 50ml
  (1)
Aantal per pagina:
20 100

Leucillin staat bekend om haar kennis over het verzorgen van de huid van elke diersoort. Het product is bijvoorbeeld geschikt voor kleine dieren zoals honden en katten maar zijn ook uitermate geschikt voor grote dieren zoals paarden. Om hierop in te spelen heeft Leucillin haar producten verpakt in verschillende verpakkingsgrootten, aangepast aan het diersoort. Zo heeft het met merk kleine verpakkingen zoals 50 milliliter maar ook verpakkingen van een halve liter.

Leucillin is een zeer effectief en betrouwbaar middel bij eerste hulp. Het product zorgt bij dieren voor een desinfectie van de huid waarbij de hoeveelheid ziektekiemen met 99 procent wordt gereduceerd. Dit desinfectiemiddel voor dieren doodt ziektekiemen die leiden tot irritatie, infecties en een jeukende, schilferige of stinkende huid. Het middel kalmeert dus de huid en zorgt voor een gezonde uitstraling. Het middel is geschikt voor zoogdieren, vogels en reptielen.

Leucillin is een veilige, (huid)pH-neutrale, niet-giftige, niet-irriterende hypochloriet zuur oplossing voor gebruik op alle huidtypes, ook op sensitieve en allergiegevoelige huid. Tevens is het 100% veilig voor gebruik in en rondom de oren en ogen. Het is geschikt voor alle zoogdieren, vogels en reptielen. Leucillin is bovendien geheel dopingsvrij. Het anti-infectiemiddel is verkrijgbaar in verschillende groottes zoals in een druppelflesje van 50 milliliter maar is ook verkrijgbaar in sprayflacons van 150 tot en met 500 milliliter.

Bij Agradi hebben wij veel verschillende soorten producten van Leucillin in ons assortiment. Kortom, met de producten van Leucillin verbeter je de gezondheid van je huisdieren en bied je hem of haar de aandacht die het nodig heeft. In de uitgebreide webshop van Agradi vind je verder nog supplementen voor allerlei soorten dieren zoals biotine en verschillende oliën.