Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

AGRADI’S GROTE VOORJAARSWINACTIE t.w.v. €15.000, bekijk het hier

AGRADI’S GROTE VOORJAARSWINACTIE t.w.v. €15.000, bekijk het hier

Leucillin Antiseptic Skincare

Leucillin koop je voordelig online bij Agradi.nl! Leucillin is een merk dat zich specialiseert in het maken van supplementen voor dieren. Leucillin richt zich vooral op het zoveel mogelijk verzorgen van dieren. Het merk Leucillin verkoopt haar producten in veel verschillende landen en is een groot succes. Naast het aanbieden van de perfecte huidverzorging bij dieren geeft Leucillin ook advies bij huidproblemen. Kortom voor de beste verzorging voor jouw dieren moet je bij Leucillin zijn. 
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Leucillin Spray
  vanaf € 12,95

  Leucillin Spray

  (7)
 2. Leucillin Dropper
  € 7,95

  Leucillin Dropper

  (1)
Aantal per pagina:
24 96

Leucillin staat bekend om haar kennis over het verzorgen van de huid van elke diersoort. Het product is bijvoorbeeld geschikt voor kleine dieren zoals honden en katten maar zijn ook uitermate geschikt voor grote dieren zoals paarden. Om hierop in te spelen heeft Leucillin haar producten verpakt in verschillende verpakkingsgrootten, aangepast aan het diersoort. Zo heeft het met merk kleine verpakkingen zoals 50 milliliter maar ook verpakkingen van een halve liter.

Leucillin is een zeer effectief en betrouwbaar middel bij eerste hulp. Het product zorgt bij dieren voor een desinfectie van de huid waarbij de hoeveelheid ziektekiemen met 99 procent wordt gereduceerd. Dit desinfectiemiddel voor dieren doodt ziektekiemen die leiden tot irritatie, infecties en een jeukende, schilferige of stinkende huid. Het middel kalmeert dus de huid en zorgt voor een gezonde uitstraling. Het middel is geschikt voor zoogdieren, vogels en reptielen.

Leucillin is een veilige, (huid)pH-neutrale, niet-giftige, niet-irriterende hypochloriet zuur oplossing voor gebruik op alle huidtypes, ook op sensitieve en allergiegevoelige huid. Tevens is het 100% veilig voor gebruik in en rondom de oren en ogen. Het is geschikt voor alle zoogdieren, vogels en reptielen. Leucillin is bovendien geheel dopingsvrij. Het anti-infectiemiddel is verkrijgbaar in verschillende groottes zoals in een druppelflesje van 50 milliliter maar is ook verkrijgbaar in sprayflacons van 150 tot en met 500 milliliter.

Bij Agradi hebben wij veel verschillende soorten producten van Leucillin in ons assortiment. Kortom, met de producten van Leucillin verbeter je de gezondheid van je huisdieren en bied je hem of haar de aandacht die het nodig heeft. In de uitgebreide webshop van Agradi vind je verder nog supplementen voor allerlei soorten dieren zoals biotine en verschillende oliën.