Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Winteruitverkoop: tot 50% korting! | 50% korting Harry's Horse wintercollectie

Winteruitverkoop: tot 50% korting!

Lars Hondenvoer

Geen producten gevonden.

In de webshop van Agradi zijn enkele voeders te vinden, maar Lars heeft in ons assortiment vooral een belangrijk aandeel in de hondensnacks. Lars levert hier een bijdrage aan de snacks van natuurlijke ingrediënten. Zo zijn er bijvoorbeeld kippennekjes en pens staafjes te koop. Maar ook snoepjes met een vulling van kip of lam.

Daarnaast zijn er een aantal snacks verkrijgbaar op basis van schapenvet, naturel of in combinatie met een andere smaak. Het schapen vet zorgt voor een gezonde vacht en extra weerstand. De extra toevoegingen kunnen zorgen voor gunstige bijwerkingen, bijvoorbeeld een betere darmflora. Per toevoeging is dit verschillend. In de productomschrijving kun je precies terug lezen waar de Lars snoepjes voor zorgen.

Ook heeft Lars verschillende kauwartikelen te bieden zoals verschillende botten. Deze zijn geheel natuurlijk en zorgen voor uren lang kauwplezier. Dit gaat verveling tegen en is bovendien goed voor de mond- en tand verzorging. Twee vliegen in één klap dus.

Kortom wat voor snacks je ook zoekt, wij hebben ruime keuze. Daarom koop je de producten van Lars hondenvoer nu goedkoop bij Agradi. Bovendien doen vele van onze artikelen mee aan onze stickeractie. Hiermee krijg je nog eens extra korting op de vaste lage prijs van het door jou gekozen artikel.

Bovendien hebben wij nog veel meer producten in de aanbieding, onder andere hondenbenodigdheden. Op onze Sale pagina vind je een overzicht van alle producten die in de aanbieding zijn. Ook hebben wij een Outlet pagina waar je een overzicht vindt van de artikelen die onze webshop helaas gaan verlaten. Deze artikelen zijn extra afgeprijsd. Wees er dus snel bij, want nergens anders vind je deze artikelen zo goedkoop! Dus wat je ook zoekt, je vindt het zeker in de webshop van Agradi. Tot snel!