Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

Ladders

Ladders vind je net als de rest van ons gereedschap en klusspullen bij Agradi.nl! In ons grote assortiment aan verschillende soorten gereedschap verkopen wij onder andere hamers, messen en natuurlijk ook een groot aanbod aan ladders. Ladders zijn erg handig wanneer er klussen moeten worden volbracht die niet vanaf de grond te doen zijn, daarom kunnen ladders een absolute basis zijn van veilig en makkelijk klussen. Wij bieden veel verschillende ladders waardoor de meest geschikte ladder voor jouw er vaak ook bij zit. Benieuwd of wij een geschikte ladder hebben die past bij jouw klus? Bekijk dan ons aanbod  of lees snel verder over de verschillende ladders die wij aanbieden!
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
  1. Maxall Ladder Reform Recht
    vanaf € 248,00

    Maxall Ladder Reform Recht

    (0)
1
Aantal per pagina:
20 100
Ladders worden zeer veelzijdig ingezet bij het klussen maar ook tijdens huishoudelijke klusjes. Het doel van een ladder is om bij moeilijke plekken te kunnen komen zonder dat het moeite of kracht kost. Ladders kunnen ook worden gebruikt tijdens het schilderen, het ophangen van muurdecoraties en bij het wassen van ramen.

Ladders hebben verschillende vormen en groottes zodat deze precies voldoet aan wat nodig is voor de klus. Ladders zijn gemaakt van verschillende materialen. Meestal zijn ladders gemaakt van licht materiaal zoals aluminium zodat deze makkelijk te tillen en mee te nemen zijn. Veel ladders zijn ook inklapbaar zoals huishoudladders en opstapjes. De ladders worden vaak bewerkt met rubber zodat je niet kan uitglijden op de ladder en waardoor de ladder stabiel staat en niet schuift.  

De langere ladders zijn in verschillende modellen te verkrijgen. Zo is er een ladder met twee poten, deze zet je tegen bijvoorbeeld een muur aan. Ook hebben we ladders met vier poten die op zichzelf kunnen staan en geen steun nodig hebben. Het is afhankelijk van de klus welke ladder het beste is voor jouw klussen.  

Ladders zijn verkrijgbaar van verschillende merken waaronder Maxall en Excelsior. Wij bieden enkel merken die veilig zijn in gebruik en precies functioneren waarvoor ze bedoeld zijn. 

Heb jij de meest ideale ladder gevonden voor je klus en wil je je gereedschap nog verder aanvullen? Kijk dan zeker eens bij de andere producten in ons brede assortiment aan gereedschap. Zo verkopen wij bijvoorbeeld ook nog onder andere vijlen, troffels en slaglijnen. Op onze handige Sale pagina vind je regelmatig leuke acties en grote kortingen.