Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

La Buvette Drinkbakken

La Buvette drinkbakken koop je online bij Agradi. La Buvette betekend in het Frans ‘de Bar’. Een uitstekende naam voor een bedrijf dat al sinds 1852 gespecialiseerd is in het produceren van drinkbakken voor vee en paarden. Door de jaren heen heeft La Buvette bewezen een duurzaam en innovatief merk te zijn dat zich ook richt op het welzijn van de dieren die hun producten gebruiken. Agradi is er dan ook trots op om La Buvette in zijn assortiment aan te kunnen bieden. Meer informatie

Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

De producten van La Buvette zijn speciaal ontworpen om aan te behoeften van elke diersoort te voldoen. Alle drinksystemen zijn gemaakt van duurzaam en zeer sterk kunststof materiaal. Zo zijn de drinkbakken gemakkelijk schoon te houden en erg duurzaam. De enkele drinkbakken zijn gemakkelijk te bevestigen aan muur of stal wand door middel van vier schroeven.

De drinkbakken van La Buvette kunnen gemakkelijk aangesloten worden op waterleiding of watertank. Het dier kan zelf de enkele drinkbak vullen door met de neus tegen de drukknop te duwen. Doordat er altijd een laagje water in de bak blijft staan wordt hij van zelf gestimuleerd om dit te leren. Voor gebruik bij meerdere dieren zoals koeien en paarden in een loopstal, heeft La Buvette ook grotere drinkbakken en troggen. Deze bakken vullen zich automatisch tot een betaald niveau met water. Door de hoge opstaande rand zal hij niet snel overstromen en minder geknoeid worden. Ook schoonhouden van de bak is gemakkelijk door de stoppen in de bodem waarmee je de bak leeg kan laten lopen.

Naast de producten van La Buvette heeft Agradi alles wat je verder nodig hebt voor de verzorging van jouw dieren. Zo heeft de Rundveedrogist alles wat je nodig hebt om je rundvee gezond te houden en hebben we ook Paarden drogisterijartikelen. Zo koop je bij Agradi gemakkelijk, voordelig en snel alles wat je nodig hebt voor de verzorging van jouw dieren.