• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Magazijn Sale tot 30% korting!

Magazijn Sale tot 30% korting!

La Buvette Drinkbakken

 1. Sale
  La Buvette Weidepomp Aquamat
  € 285,00 € 270,75 -5%
  La Buvette Weidepomp Aquamat
  (5)
 2. Sale
  La Buvette Dubbele Aanbouwdrinkbak Mod. Biglac 55t 55L
  € 293,10 € 278,44 -5%
  La Buvette Dubbele Aanbouwdrinkbak Mod. Biglac 55t 55L
  (0)
Aantal per pagina:
20 100

De producten van La Buvette zijn speciaal ontworpen om aan te behoeften van elke diersoort te voldoen. Alle drinksystemen zijn gemaakt van duurzaam en zeer sterk kunststof materiaal. Zo zijn de drinkbakken gemakkelijk schoon te houden en erg duurzaam. De enkele drinkbakken zijn gemakkelijk te bevestigen aan muur of stal wand door middel van vier schroeven.

De drinkbakken van La Buvette kunnen gemakkelijk aangesloten worden op waterleiding of watertank. Het dier kan zelf de enkele drinkbak vullen door met de neus tegen de drukknop te duwen. Doordat er altijd een laagje water in de bak blijft staan wordt hij van zelf gestimuleerd om dit te leren. Voor gebruik bij meerdere dieren zoals koeien en paarden in een loopstal, heeft La Buvette ook grotere drinkbakken en troggen. Deze bakken vullen zich automatisch tot een betaald niveau met water. Door de hoge opstaande rand zal hij niet snel overstromen en minder geknoeid worden. Ook schoonhouden van de bak is gemakkelijk door de stoppen in de bodem waarmee je de bak leeg kan laten lopen.

Naast de producten van La Buvette heeft Agradi alles wat je verder nodig hebt voor de verzorging van jouw dieren. Zo heeft de Rundveedrogist alles wat je nodig hebt om je rundvee gezond te houden en hebben we ook Paarden drogisterijartikelen. Zo koop je bij Agradi gemakkelijk, voordelig en snel alles wat je nodig hebt voor de verzorging van jouw dieren.