• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Magazijn Sale tot 30% korting!

Magazijn Sale tot 30% korting!

Konijnen voerbakken

 1. Sale
  Kerbl Voederautomaat Konijn Kunststof 2-vaks
  € 8,49 € 7,64 -10%
  Kerbl Voederautomaat Konijn Kunststof 2-vaks
  (25)
 2. Sale
  Kerbl Voederautomaat Konijn
  vanaf € 6,29 -10%
  Kerbl Voederautomaat Konijn
  (37)
 3. Sale
  Kerbl Rvs Knaagdierenbakje 600 Ml 12cm
  € 4,99 € 4,49 -10%
  Kerbl Rvs Knaagdierenbakje 600 Ml 12cm
  (12)
 4. Sale
  Kerbl Voerautomaat voor Konijnen 1 Eetplek
  € 7,99 € 7,19 -10%
  Kerbl Voerautomaat voor Konijnen 1 Eetplek
  (5)
 5. Sale
  Eet- drinkbak geglazuurd aardewerk
  vanaf € 2,15 -10%
  Eet- drinkbak geglazuurd aardewerk
  (38)
Aantal per pagina:
20 100

Agradi biedt voerbakken voor konijnen van verschillende materialen zoals steen, plastic en ijzer. De stenen variant zijn in verschillende soorten vormen, kleuren en met verschillende versieringen erop. Sommige voerbakken zijn vast te schroeven en op te hangen aan de konijnenkooi, zodat de bak niet kan worden omgegooid en er kan dan geen bodembedekking en dergelijke in terecht komen. Deze konijnen voerbakken zijn ook te gebruiken als waterbak, of om snacks en knaagproducten in te doen.

Verder heeft Agradi diverse voersystemen voor konijnen, waarmee vanuit het reservoir kan worden gevoerd. Door een luik te openen valt er een afgemeten hoeveelheid voer in het voerbakje van je konijn. Dit is een zeer efficiënte manier om je konijn van krachtvoer te voorzien. Deze voersystemen zijn zowel te verkrijgen met één vak, als met twee vakken. De voersystemen zijn van een hoge kwaliteit en makkelijk schoon te maken. De voerautomaten voor konijnen zijn gemaakt van verzinkt ijzer, zodat er niet geknaagd kan worden aan de bakken en het product lang mee kan gaan. Verder zijn deze systemen helemaal niet duur en erg gebruiksvriendelijk.

Ook biedt Agradi diverse drinkflessen voor konijnen. Deze zijn gemaakt van plastic of ijzer, en zijn door middel van een ophangsysteem te bevestigen aan de kooi van je konijn. De drinkflessen lekken niet en zij in verschillende formaten te verkrijgen, afhankelijk van de grootte van het konijn en het aantal konijnen. Zo zijn er flessen van bijvoorbeeld 250 ml maar ook van een liter. Ook heeft Agradi attributen om het hooi en snacks in te doen. Zo heeft Agradi bijvoorbeeld voerballen om het hooi in te doen. 

Kortom, Agradi heeft alles voor jouw om je knaagdier gezond en fit te houden. Voerbakken zijn er in heel veel verschillende soorten en ook de voersystemen kunnen handig zijn. Verder heeft Agradi een ruim aanbod aan voer voor je konijnen en overige knaagdieren, zodat je de voerbakken ook kunt vullen. Bekijk daarvoor het assortiment aan Knaagdierenvoer van Agradi. Zoek je een handig systeem om het hok van je konijn te verschonen, kijk dan eens bij de handige konijnentoiletten van Agradi. Ook is er in de webshop van alles te vinden om je konijn te voorzien van een hok. Zo heeft Agradi bijvoorbeeld konijnenrennen en konijnenhuisjes. Bekijk snel wat wij je te bieden hebben!