Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen bedenktijd *

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

Konijnen verzorgen

Alle benodigdheden voor de verzorging van je konijn vind je bij Agradi.nl.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
1
Aantal per pagina:
22 94

Naast een hok, bodembedekking en voer hebben konijnen ook aandacht en verzorging nodig. Agradi heeft een groot assortiment aan konijnen speelgoed, knaag speeltjes en andere producten voor het verzorgen van je konijn. Agradi.nl verkoopt verzorgingsproducten voor konijnen van onder andere de merken Adori en Beeztees. Veel van deze producten zijn speciaal voor konijnen, maar ook geschikt voor Cavia’s en veel andere knaagdieren.

De tanden van een konijn zijn gemaakt om de hele dag door te knabbelen en te knagen. Daarom groeien de tanden ook continue door, ze slijten af door het knabbelen op hout. Om je konijn goed te verzorgen is het dan ook belangrijk hem spullen te geven om aan te knagen. Agradi.nl verkoopt knaagspeelgoed gemaakt van natuurlijke materialen zoals wilgenhout en dier-veilig karton. Ook mineraalblokken en likstenen zijn een goede optie om op te knagen. Daarmee zorg je er ook meteen voor dat je konijn genoeg mineralen binnen krijgt.

Konijnen speeltjes zijn er in veel varianten bij Agradi.nl. Zo zijn er tenten en tunnels speciaal voor konijnen, rammelende balletjes en puzzels. Alle speeltjes zijn geschikt om in het hok te plaatsen en veilig voor de dieren om op te knabbelen. Wil je zelf met je konijn(en) spelen? Kies dan voor een balletje. Er zijn balletjes waar je snoepjes in kunt doen, zodat je konijn leert dat het rollen van het balletje een beloning oplevert.

Naast spelen en knagen hebben konijnen ook nog andere verzorging nodig. Konijnen die binnen gehouden worden kunnen te lange nagels krijgen door het gebrek aan graven. Er zijn verschillende soorten nagelschaartjes voor konijnen te koop waarmee je de nagels kunt bijknippen. Doe dit altijd voorzichtig en kijk goed waar de nagel overgaat in leven. Heb je langharige konijnen? Dan kan het belangrijk zijn om deze af en toe te borstelen om klitten te voorkomen. Hiervoor verkoopt Agradi borstels die speciaal geschikt zijn voor konijnen.

Op bijna alle spullen in de categorie konijnen verzorging is de stickerkorting van Agradi toepasbaar. Naast spullen voor het knagen, spelen en verzorgen van je konijn, vind je bij de Knaagdierendrogisterij alles wat je nodig hebt je konijn van binnen en van buiten gezond te houden. Op de Sale pagina vind je konijnen producten in de uitverkoop met flinke korting. Zo heeft Agradi.nl alles in huis voor het verzorgen van jouw konijn.