• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Magazijn Sale tot 30% korting!

Magazijn Sale tot 30% korting!

Konijnentuigjes

 1. Sale
  Kerbl Sport Konijnentuigje met Flexibele Lijn 120cm
  € 12,19 € 10,36 -15%
  Kerbl Sport Konijnentuigje met Flexibele Lijn 120cm
  (8)
 2. Sale
  Kerbl Konijnentuigje met 140cm Lijn
  € 7,99 € 6,79 -15%
  Kerbl Konijnentuigje met 140cm Lijn
  (9)
Aantal per pagina:
20 100

Een konijnentuig is een systeem dat bestaat uit een bandje dat om de middel en over de rug van het konijn zit. Het konijnentuigje wordt door middel van een plastic sluiting of een rits vast gemaakt. Verder zit er een lus aan het tuigje voor je konijn gemaakt waaraan je een riem kan vastklikken. De meeste konijnentuigjes zijn verstelbaar naar de maat voor jouw konijn. Agradi biedt ook voor andere knaagdieren en voor fretten riempjes, deze zijn wat kleiner dan de konijnenbandjes. 

De konijnenbandjes zijn er in verschillende kleuren, zoals paars, rood en oranje. Daarnaast zit aan sommige tuigjes een belletje. De meeste tuigjes zijn van nylon gemaakt en zijn in één maat te verkrijgen die meestal verstelbaar is. Agradi biedt konijnentuigjes van merken als Beeztees, Kerbl en Happy pet. Bij de tuigjes wordt ook een lijn geleverd. Met de stickerkorting van Agradi zijn de tuigjes nu nog veel goedkoper!

Naast deze konijnentuigjes heeft Agradi ook diverse spullen voor in het konijnenhok. Zo verkoopt Agradi bijvoorbeeld voerbakjes, bollen waarin hooi kan worden gedaan, konijnenhuisjes en konijnentoiletten. Agradi biedt daarnaast divers speelgoed voor je konijn zoals ballen, knaagmateriaal en tunnels. Zo hoeft je konijn zich nooit te vervelen en voelt je konijn zich goed.

Agradi heeft allerlei voer voor je konijn, zoals hooi, krachtvoer, en diverse knaagproducten zodat je konijn het beste voer krijgt. Het voer van Agradi is te verkrijgen in veel verschillende soorten smaaksamenstellingen en voedingsmiddelen. Een voorbeeld hiervan is Sanal konijnensnoepjes. Deze zijn te verkrijgen in smaken als aardbei, honing en tropical.

Heb je een konijn met een lange vacht en raakt deze snel in de knoop, dan heeft Agradi ook diverse producten om de vacht van je konijn optimaal te verzorgen. Zo heeft Agradi borstels en kammen voor je konijn, om de vacht mooi en zonder klitten te houden. Daarnaast heeft de webshop ook allerlei huidproducten voor je konijn in de dierendrogist. Hier zijn producten waarmee je bijvoorbeeld je konijn kan beschermen tegen parasieten.

Agradi biedt dus diverse spullen voor je konijn zoals de leuke konijnentuigjes en overige verzorgingsspullen. Voor artikelen die betrekking hebben tot de gezondheid van jouw konijn, kun je een kijkje nemen in de Knaagdierendrogist. Koop hier goedkope konijnentuigjes bij Agradi.nl!