Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

Konijnen speelgoed

Speelgoed voor konijnen koop je online bij Agradi.nl! Alles voor jouw konijn vind je gemakkelijk en snel op Agradi.nl.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Kerbl Speel- en Snack Bal 7cm
  € 4,29 € 3,65 -15%

  Kerbl Speel- en Snack Bal 7cm

  (10)
 2. Sale
  Kerbl Houten Knabbelstick
  € 3,19 € 2,71 -15%

  Kerbl Houten Knabbelstick

  (18)
 3. Sale
  Kerbl Uitzichtterras voor Konijnenkooi
  € 7,49 € 6,37 -15%

  Kerbl Uitzichtterras voor Konijnenkooi

  (41)
 4. Sale
  Kerbl Konijnenhindernis Agility
  vanaf € 44,09 -10%

  Kerbl Konijnenhindernis Agility

  (3)
1
Aantal per pagina:
22 94

Naast hokken, kooien, bodembedekking en voer, heeft Agradi ook een groot assortiment speelgoed voor konijnen van onder andere de merken Beeztees en Kerbl. Het speelgoed in deze categorie is veilig voor konijnen en andere grote knaagdieren. Er zijn ballen, tunnels, knaagspeelgoed en verhogingen waarmee jouw konijnen zich prima zullen vermaken.

Naast sociaal contact hebben konijnen die als huisdier gehouden worden ook afleiding nodig. Vooral wanneer ze een groot deel van de tijd in een hok of kooi verblijven. Wanneer ze niet voldoende mogelijkheid hebben om te spelen kunnen ze ongewenst gedrag gaan vertonen zoals knagen aan de tralies, stampen of rondjes rennen in het hok. Het is daarom belangrijk dat de konijnen zichzelf kunnen bezighouden. Dit doe je door veel hooi of ander ruwvoer te geven waar ze aan kunnen knabbelen en door het plaatsen en ophangen van speeltjes.

Agradi.nl verkoopt konijnen speelgoed dat je in het hok van je konijn kunt plaatsen waar hij zelf mee kan spelen. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende soorten speeltje waar je konijn aan kan knabbelen en mee kan spelen in zijn hok. Ook zijn er bijvoorbeeld houten speeltjes waar je het voer in kan stoppen, zodat je konijnen langer bezig zijn met eten verzamelen. Er zijn ook verschillende holletjes en verhogingen waar je konijn zich in kan verstoppen of op kan klimmen. Alle konijnenspullen zijn van hout of plantaardig materiaal, zodat knagen geen problemen oplevert.

Naast speelgoed voor in het hok van je konijn, zijn er ook nog speeltje waarmee je samen met je huisdier kunt spelen. Zo zijn er verschillende soorten balletjes om mee te rollen, maar ook hindernissen voor Konijnen Agility. De spring hindernissen zijn speciaal gemaakt voor konijnen, met houders en losse balkjes, zodat je zelf de hoogte van de sprong kunt bepalen. Daarnaast zijn er ook verschillende tunnels en verhogingen waar je je konijn door of op kan laten springen.

Op bijna alle spullen in de categorie konijnen speelgoed is de stickerkorting van Agradi van toepassing. Naast alle spullen die je nodig hebt om met je konijn te spelen verkoopt Agradi.nl ook alle andere benodigdheden voor de verzorging. Op de Sale pagina vind je konijnen producten in de uitverkoop. Zo bestel je gemakkelijk en snel alle benodigdheden voor je konijnen op Agradi.nl.