Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
Gratis retour binnen 90 dagen *

Winteruitverkoop: tot 50% korting! | 30% korting op diverse Eskadron collecties!

Winteruitverkoop: tot 50% korting!

Konijnen kooien

 1. Outlet
  Duvo+ Rabbit 100 Eco 100x54,5x41,5
  € 61,19 € 43,06 -29%

  Duvo+ Rabbit 100 Eco 100x54,5x41,5

  (0)
 2. Sale
  Kerbl Kleindierenkooi Sonny Flat 80
  € 37,99 € 36,09 -5%

  Kerbl Kleindierenkooi Sonny Flat 80

  (0)
Aantal per pagina:
20 100

Agradi heeft konijnenhokken van verschillende formaten, materialen en heeft daarnaast ook veel attributen waarmee je het hok kan aankleden. Hierdoor heeft je konijn een prettige leefomgeving, waarin het aan alle behoeften wordt voorzien.

Wanneer je een konijn neemt is het natuurlijk belangrijk dat je een goede konijnenkooi hebt, maar ook dat je een fijne bodembedekking hebt voor de konijnenkooi. Hiervoor heeft Agradi veel verschillende soorten bodembedekkingen voor. Daarbij is het belangrijk dat het hok van je konijn regelmatig wordt verschoont.

Heb je deze zaken allemaal in orde? Dan is het hoog tijd om te kijken wat voor konijnenvoer je je konijn wilt geven, en daarbij ook de voerbakjes en drinkflessen aanschaft. Agradi heeft veel verschillende soorten voer voor je konijn, zodat je je konijn energiek en vitaal houdt. Daarnaast is het ook belangrijk je je konijn ook kan helpen bij het bijhouden van de lengte van zijn tanden. Deze groeien snel, en zullen dus met behulp van knaagsnacks afgesleten moeten worden.

Heb je een konijn met een lange vacht en raakt deze snel in de knoop, dan heeft Agradi ook diverse producten om de vacht van je konijn optimaal te verzorgen. Zo heeft Agradi bijvoorbeeld verschillende borstels speciaal voor je konijn.

Kortom, alle spullen voor je konijn, zoals een konijnenhok of voer koop je voordelig bij Agradi.nl. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de handige stickerkorting op veel producten voor je konijn. Neem snel een kijkje in ons assortiment!