Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

Konijnenhokken

Konijnenhokken koop je natuurlijk goedkoop online bij groothandel Agradi.nl. Wij bieden konijnenhokken aan van groot en klein en voor binnen en buiten.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Kerbl Konijnenhok Fred
  € 79,99 € 67,99 -15%

  Kerbl Konijnenhok Fred

  (8)
 2. Sale
  Kerbl Konijnenhok Alfred
  € 89,99 € 76,49 -15%

  Kerbl Konijnenhok Alfred

  (5)
1
Aantal per pagina:
22 94

Ook zijn er verkrijgbaar met een ren, zodat het konijn meer ruimte heeft om rond te rennen. De meeste zijn van Kerbl, maar ze zijn ook verkrijgbaar van Duvo+, Habitrail en meer. Voor producten specifiek van deze merken kun je een kijkje nemen in de Merkenshop.

De konijnen hokken zijn grotendeels houtbruin, maar zijn ook verkrijgbaar in een kleurtje. Ook zijn er konijnenhokken zo gemaakt en geverfd dat het echte huisjes lijken. Er zijn hokken waar een konijn in kan, maar ook konijnen appartementen waar ze met zijn drieën of vieren in zouden kunnen. Bepaalde hokken hebben ook een ren onder hun huisje, zodat ze daar lekker kunnen rennen en grazen.

Natuurlijk hebben wij hiervoor ook goedkoop hooi en beukensnippers om de bodem van de hokken mee te bedekken. Dit vindt u onder Bodembedekking. Zo hebben wij ook Drinkflessen en Voerbakken. Ook hebben wij allerlei andere spullen voor konijnen, zoals kooien, speelgoed en vervoersboxen.

De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen in onze webshop, zo ook op veel artikelen in de categorie konijnenhokken. Voor het verzorgen van jouw huisdieren kun je terecht bij onze Dierendrogist. Tenslotte kun je voor konijnenhokken die in de uitverkoop/opruiming zijn, terecht op onze Sale pagina. Koop hier jouw konijnenhokken voor de scherpste prijs op Agradi.nl!