• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Muizenvoer

 1. € 2,49 € 2,39 -4%
  Witte Molen Country Muizen/gerbils W. Molen K6 800gr
  (0)
 2. Outlet
  € 4,59 € 2,22 -52%
  Supreme Science Selective Muis 350gr
  (0)
 3. € 4,49 € 3,49 -22%
  Beaphar XtraVital Muis 500gr
  (0)
Aantal per pagina:
20 100

Een muis in huis, deze situatie kan voor heel wat paniek zorgen! Een wilde muis die rondrent door jouw huis, op zoek naar iets te eten of naar een warm plekje om zich te kunnen voortplanten. Daar houden wij vaak niet zo van. Natuurlijk vinden we die babymuisjes wel heel erg schattig om te zien, maar liever op een andere plek dan bij ons zelf in huis. Er zijn ook mensen die bewust kiezen voor een muis in huis. Deze mensen krijgen hier geen paniek van, maar hebben juist veel plezier aan dit geliefde knaagdier. Natuurlijk kies je dan wel voor een tamme muis. 

Wanneer je bewust de keuze maakt om één of meerdere muizen als huisdier te nemen, dan is het belangrijk om voor de aanschaf alles gereed te hebben staan. Een goede kooi, genoeg ruimte om te kunnen rennen, voldoende bodembedekking, speelgoed voor knaagdieren, kwalitatief goed muizenvoer en nog meer bijbehorende muizen spullen. Bij Agradi vind je ook diverse boeken over muizen. Zo ben je altijd goed voorbereid op de komst van jouw eerste of misschien wel jouw volgende muis.

Muizenvoer is belangrijk zodat jouw geliefde knaagdier in optimale conditie blijft, niet extra aankomt of juist afvalt en netjes op gewicht blijft. Daarnaast zitten er in het muizenvoer natuurlijk diverse vitaminen en mineralen verwerkt. Ook dit is belangrijk voor een goede gezondheid van jouw muis. Daarnaast is er ook muizenvoer te vinden met bijvoorbeeld kruiden of extra eiwit. Daarbij speelt de keuze voor dierlijk eiwit of geen dierlijk eiwit ook een rol. Vergelijk de voerproducten en samenstellingen om te kiezen voor het perfecte muizenvoer voor jouw knaagdier(en).

Muizenvoer koop je voordelig online op Agradi.nl! Haal een heerlijke maaltijd voor jouw muis in huis. Dat wordt lekker smullen! Zie ook de Agradi stickerkorting, deze korting is op een groot aantal artikelen in ons assortiment toepasbaar.