Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
Gratis retour binnen 90 dagen *

Winteruitverkoop: tot 50% korting! | 30% korting op diverse Eskadron collecties!

Winteruitverkoop: tot 50% korting!

Hooi voor Knaagdieren

 1. Beaphar Timothy hooi 1kg
  € 6,29 € 5,19 -17%

  Beaphar Timothy hooi 1kg

  (10)
 2. Duvo+ Hooi
  vanaf € 6,39 -3%

  Duvo+ Hooi

  (1)
 3. Duvo+ Kruidenhooi Tomaat 500gr
  € 4,59 € 4,39 -4%

  Duvo+ Kruidenhooi Tomaat 500gr

  (1)
 4. Duvo+ Stro
  vanaf € 2,69 -3%

  Duvo+ Stro

  (1)
Aantal per pagina:
20 100
Ze kunnen het gebruiken als nestmateriaal en bevat veel vezels. Omdat de meeste knaagdieren herbivoren zijn is hun spijsvertering ingesteld op het verteren van deze vezels. Het eten van hooi zorgt er dus voor dat de darmen in beweging blijven. Daarnaast heeft hooi voor knaagdieren nog een voordeel: slijtage van de tanden. De tanden van knaagdieren blijven hun leven lang groeien, het eten van hooi zorgt ervoor dart de tanden slijten.

Een andere manier om de tanden van je knaagdier te laten slijten is speelgoed! We hebben speelgoed wat zorgt voor tandslijtage. Kijk eens bij konijnenspeelgoed of caviaspeelgoed. Het speelgoed in deze categorieën is geschikt voor veel verschillende knaagdieren.

Een andere vorm van speelgoed is de manier waarop het hooi gevoerd wordt. Wat dacht je van een hooi bal? Hierdoor wordt het een uitdaging om bij het hooi te komen en duurt het langer voordat het hooi op is. Zo’n hooi bal kun je bijvoorbeeld vinden bij konijnenspullen. Een hooiruif kun je in het klein gebruiken voor knaagdieren, maar ze zijn ook in het groot verkrijgbaar. Dan zijn ze echter voor paarden. Deze vind je in onze ruitershop!

Hooi is belangrijk in het dieet van de meeste knaagdieren, maar alleen hooi is voor knaagdieren niet genoeg. Ze hebben ook nog andere voedingsstoffen nodig. Kijk daarom ook bij naar ander knaagdiervoer om jouw huisdier de volledige en juiste voeding te geven. Naast voeding kan hooi ook dienen als bodembedekking. Naast hooi hebben we hiervoor ook houtvezels of beukensnippers. Ook kan hooi dienen als nestmateriaal voor knaagdieren.

Wil je hooi bestellen of hooi kopen voor jou konijn, cavia of ander knaagdier? Ga dan naar onze webshop. Onze sticker korting is toepasbaar op een groot aantal van onze producten. Hierdoor koop je hooi bij ons tegen de beste prijs. Voor meer aanbiedingen kun je ook altijd op onze Sale pagina terecht. Graag tot ziens op Agradi.nl