• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Gerbilvoer

 1. € 4,89 € 4,69 -4%
  Supreme Gerri Gerbil 850gr
  (1)
 2. vanaf € 2,99
  Beaphar Care+ Gerbil
  (5)
Aantal per pagina:
20 100

Gerbils zijn actieve knaagdieren. Daarnaast leven gerbils graag in groepen, ze zijn dan ook erg sociaal. Helaas gaat het niet altijd even goed wanneer je twee gerbils samen in een kooi houdt. Al zijn gerbils van nature zeer sociaal, natuurlijk moet er ook een goede klik zijn en zullen niet alle combinaties van karakters even goed werken. Wanneer de klik er wel is en de gerbils het samen goed kunnen vinden, dan zul je veel plezier aan ze beleven. Gerbils piepen om zo goed te kunnen communiceren met elkaar en gerbils zullen ook regelmatig elkaars vacht verzorgen. Zo versterken ze de onderlinge band. Dit is natuurlijk ook super leuk om te zien!

Gerbilvoer speelt een grote rol in het behouden van een goede gezondheid. Voeding zoals granen en groenvoer is zeer belangrijk. Geef jouw gerbil niet te veel gerbilvoer, een kleine maaltijd is genoeg voor dit (kleine) knaagdier. Gemiddeld zal een gerbil tussen de 10 en 20 gram per dag aan gerbilvoer eten. In het assortiment van Agradi vind je diverse soorten gerbilvoer. Bijvoorbeeld voeding met een laag vetgehalte. Of voeding samengesteld met extra tarwe, maïs, rozijnen, stukjes gedroogd fruit, mineralen of zout.

Het juiste gerbilvoer uitkiezen is dus erg belangrijk. Voor het onderhoud van het lichaam en ook voor het behouden van een goed gebit. Natuurlijk is dit niet het enige waar je op moet letten bij de aanschaf van een gerbil, of misschien wel meerdere gerbils. Let er bijvoorbeeld op dat de kooi groot genoeg is zodat ze kunnen rondrennen en spelen. Gerbils graven graag dus zorg ook voor een goede bodembedekking. Van nature leven gerbils in gangenstelsels. In een kooi is dit natuurlijke gedrag na te bootsen door bijvoorbeeld speelgoed zoals een tunnel of een speelbal neer te leggen.

Gerbilvoer koop je voordelig op Agradi.nl! Bekijk en vergelijk de producten in ons assortiment om te kijken welk voer het meest geschikt is voor jouw geliefde gerbil. Met de Agradi Stickerkorting ben je nu wel extra voordelig uit. Deze korting is toepasbaar op een groot aantal artikelen in ons assortiment. Bestel dus snel het geschikte gerbilvoer en profiteer van de voordelige prijzen!