• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Frettenvoer

 1. € 21,49 € 14,99 -30%
  Beaphar Care+ Fret 2kg
  (1)
 2. € 15,99 € 12,99 -19%
  Supreme Science Selective Fret 2kg
  (2)
 3. € 59,99 € 45,99 -23%
  Hope farms Ferret Balance 10kg
  (3)
 4. vanaf € 2,99
  Selective Ferret
  (1)
Aantal per pagina:
20 100

Fretten zijn van oorsprong carnivoren en dat wil zeggen dat ze alleen maar vlees eten. Hun spijsvertering is er niet op ingesteld om ander voedsel, zoals plantaardig voedsel, te verteren. We moeten er dus goed op letten wat we ons gedomesticeerde huisdier voeren.

Je kan ervoor kiezen om je fret rauw vlees te voeren, maar niet iedereen vindt het fijn om de fret gedeeltelijk of geheel rauw voer of prooi te geven. Maar maak je geen zorgen, daar is natuurlijk een oplossing voor! Wij hebben bij Agradi ruime keuze aan frettenvoer. We bieden voer aan van verschillende merken waaronder Selective en Supreme. Om al te weten te komen welke merken wij allemaal hebben kun je op onze Merkenpagina kijken.

Al het frettenvoer dat wij verkopen zorgen ervoor dar jouw dierbare knaagdier de juiste voedingsstoffen binnen krijgt. Naast frettenvoer zijn er ook fretten snoepjes, deze zijn niet geschikt als volledige voeding, maar kunnen wel dienen als lekkere traktatie. De merken Happy Ferret en Sanal bieden deze snoepjes aan. Ons frettenvoer is verkrijgbaar in veel verschillende volumes van 100 gram tot 7,5 kilogram!

Naast voeding is de kooi een belangrijk aspect als je een fret gaat kopen. Hier moet bijvoorbeeld de juiste bodembedekking in liggen. Daarom hebben wij bij Agradi houtsnippers te koop. Deze vind je onder de categorie Huisdierbenodigdheden.

Een ander belangrijk aspect van de kooi is verrijking. Fretten zijn speelse dieren die graag iets te doen hebben. We hebben speciale fretten hangmatten om in de kooi te hangen, maar er zijn nog veel meer speeltjes die geschikt kunnen zijn voor fretten. Voor speelgoed kun je bijvoorbeeld ook kijken bij het het konijnenspeelgoed of het caviaspeelgoed. Omdat veel knaagdierenspeelgoed geschikt is voor verschillende knaagdieren zegt de categorie waar het onder staat niet altijd iets over de geschiktheid voor een ander dier. Ga dus eens opzoek naar in de verschillende categorieën. Ook kun je kijken op onze salepagina. Hier kom je vaak leuke artikelen tegen én heel goedkoop!

Je vindt alles voor je fret bij Agradi, van frettenvoer en snoep tot speelgoed. Bovendien koop je deze artikelen bij Agradi tegen de beste prijs en de kans is groot dat er ook nog eens een stickerkorting op geldt waardoor de prijs nog leuker wordt! Tot snel, op Agradi.nl!