• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Degoevoer

 1. vanaf € 2,99
  Beaphar Care+ Degoe
  (2)
 2. € 4,59 € 4,39 -4%
  Supreme Science Selective Degoe 350gr
  (2)
Aantal per pagina:
20 100

Naast alleen hooi hebben degoe’s ook een andere voeding nodig. Er zijn speciale voermixen afgestemd op de behoefte van deze leuke diertjes. Bij Agradi bieden wij degoevoer aan van de merken Beaphar, Supreme en Versele-laga. Mocht je opzoek zijn naar ander knaagdierenvoer van een bepaald dan kun je dit merk zoeken op onze Merkenpagina.

Degoe’s zijn knaagdieren en hiervoor is het voer wat wij verkopen afgesteld. Bovendien is al het voer wat wij verkopen verkrijgbaar voor minder dan €10,-! Zo koop je heel goedkoop het beste voer voor jouw degoe.

Het juiste degoevoer zijn er nog andere dingen belangrijk bij de verzorging van degoe’s. Als je bijvoorbeeld een degoe kooi gaat kopen moet je er rekening mee houden dat deze dieren échte knaagdieren zijn. Ze knagen op alles waar ze kun tanden op de een of andere manier in kunnen zetten en daar moet een kooi tegen bestendig zijn. Een kooi vergelijkbaar met rattenkooien zijn daarom geschikt voor het houden van degoe’s. Dit zijn ruime kooien die tegen heel wat geknaag kunnen.

Natuurlijk moet een degoe in de kooi ook een goede bodembedekking hebben. Hiervoor hebben wij bij Agradi houtsnippers te koop. Ook het hooi voor knaagdieren kan deels dienen als bodembedekking.

Kortom, bij Agradi hebben we alles wat je nodig hebt, degoevoer, kooien, houtsnippers en nog veel mee. Kijk eens rond bij Huisdierbenodigdheden wat we allemaal hebben! En op de Sale pagina kom je misschien ook nog wel iets leuks tegen, hier vind je altijd producten tegen een klein prijsje. Daarnaast is op veel van onze artikelen onze stickerkorting toepasbaar. Hierdoor krijg je nog eens extra korting, waardoor je zeker je producten tegen de allerbeste prijs koopt. Ga daarom snel naar Agradi.nl en kijk eens wat we allemaal hebben!