Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

Knaagdierenvoer

Knaagdierenvoer koop je online bij Agradi.nl! Voor een groot assortiment aan knaagdierenvoer ga je natuurlijk naar Agradi.

Hier vind je altijd het passende knaagdierenvoer voor bijvoorbeeld jouw konijn, fret, cavia of hamster. Al deze dieren zijn knaagdieren, maar ieder van hen heeft zijn eigen voederbehoeften. Daarom kan je bij Agradi de gehele voeding voor jouw knaagdier vinden.

Konijnen hebben baat bij veel ruwvoer. Dit komt omdat het spijsverteringskanaal van een konijn ervoor gemaakt is om 24 uur per dag voedsel in zijn maag te hebben. Het is daarom belangrijk dat een konijn veel hooi krijgt omdat daar veel vezels inzitten zodat het konijn lang bezig is om dit allemaal te verwerken. Naast het ruwvoer is het ook belangrijk voor konijnen om passend droogvoer te krijgen. Bij Agradi zijn er veel verschillende soorten droogvoer voor konijnen te verkrijgen. Daarnaast zijn er ook verschillende mineralenstenen te verkrijgen om jouw konijn de optimale voeding te geven.

Ook van andere knaagdieren heeft Agradi een ruim assortiment. Het caviavoer bijvoorbeeld. Het konijnvoer is ander voer dan caviavoer omdat een konijn geen knaagdier is. Een cavia heeft ook veel meer vitamine C nodig dan een konijn, daarom heeft Agradi een ruim assortiment met verschillende caviavoeders. Deze voeders kunnen in verschillende vormen voorkomen. Zo zijn er verschillende soorten muesli ,maar ook brokvarianten.

Rattenvoer is essentieel om je rat gezond te houden. In de natuur verzameld de rat namelijk zelf zijn voedsel naar behoefte. In gevangenschap heeft hij deze mogelijkheid niet, daarom is het belangrijk om goed aan deze voederbehoefte te voldoen. Naast de juiste voedingsstoffen is het ook belangrijk dat een rat voldoende kan knagen. Dit komt omdat de tanden van een rat altijd doorgroeien, het is daarom belangrijk dat het voer voldoende structuur bevat zodat de tanden van de rat voldoende slijten. Agradi.nl biedt verschillende rattenvoeders aan die aan de behoefte van uw rat voldoen.

Wilt u ervoor zorgen dat uw muis in een optimale conditie verkeerd ,dan is het belangrijk om goed passende voeding te geven. Muizen hebben over het algemeen dezelfde behoefte als ratten. Ook voor een muis is het belangrijk om voldoende structuur in de voeding te hebben zodat de tanden goed slijten. Een goed muizenvoer is te herkennen aan voldoende mineralen en goede structuur .

Hamster zijn geliefde huisdieren voor jong en oud. Een hamster is erbij gebaat om holletjes te maken waar hij zich in kan verstoppen of slapen. Dit kan natuurlijk door veel zaagsel in het hok te leggen waar hij zich in kan graven maar op Agradi.nl staat een groot aanbod van tunnels gemaakt van knaagdierenvoer zodat het dier lekker bezig kan zijn met eten maar daarnaast ook de mogelijkheid heeft om zicht te verstoppen. Ook beschikt de webshop over verschillende zoutstenen waar de hamster aan zijn vitaminebehoefte kan voldoen en tegelijkertijd zijn tanden kan slijten.

Gerbils worden steeds bekender in Nederland, daarom komen er steeds meer gerbilvoer op de markt, deze zijn ook te verkrijgen bij de Agradi-webshop. Vroeger werd er vaak uitgeweken naar konijnenvoer of algemeen knaagdiervoer, echter heeft een gerbil een ander eetgedrag dan bijvoorbeeld een konijn. Gerbils eten namelijk veel zaden en pitten, wortels van planten en insecten. Dit zorgt ervoor dat er vaak een gebrek aan voedingsstoffen ontstaat bij het geven van standaard knaagdierenvoer, daarom is het aan te raden om een gerbilvoeder te geven zodat het dier alles krijgt wat hij nodig heeft om goed te kunne functioneren.

Kortom wil het optimale voor jouw knaagdier, kijk dan eens op de Agradi website om het beste voer voor jouw knaagdier te vinden. Naast verschillende diervoerders heeft Agradi ook alles om het hok in te richten. Dit wordt nu nog een extra aantrekkelijk met de stickerkorting bij Agradi die toepasbaar is op veel artikelen binnen het assortiment.