Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 25% KORTING op diverse categorieën! Actievoorwaarden >>

NU tot 25% KORTING op diverse categorieën! Actievoorwaarden >>

Orgaan ondersteuning

In deze productcategorie vind je producten die de organen van knaagdieren ondersteunen. Het lichaam bestaat uit veel verschillende organen.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sensipharm Urologist Aid - Kleine Huisdieren 90 tabletten
  € 22,95

  Sensipharm Urologist Aid - Kleine Huisdieren 90 tabletten

  (15)
 2. cdVet Knaagdier AdemMix 150g
  € 16,95

  cdVet Knaagdier AdemMix 150g

  (0)
 3. Frama Best For Pets Goudsbloem 60g
  € 6,95

  Frama Best For Pets Goudsbloem 60g

  (1)
 4. Frama Best For Pets Brandnetel 130g
  € 6,95

  Frama Best For Pets Brandnetel 130g

  (0)
 5. cdVet KnaagdierVitaal 100ml
  € 14,99

  cdVet KnaagdierVitaal 100ml

  (0)
 6. Populaire merken

Aantal per pagina:
22 94

Het grootste orgaan is de huid, welke bescherming biedt aan het dier. Elk orgaan heeft zijn eigen functie in het lichaam, alle organen samen zorgen ervoor dat het dier kan functioneren. Wanneer een van deze organen zijn werk niet meer kan doen, heeft dit effect op het gehele lichaam. Het is dus van belang dat de organen de juiste verzorging krijgen. Bij Agradi vind je hiervoor de juiste producten.

Er zijn verschillende producten verkrijgbaar om de organen te ondersteunen en de nodige verzorging te geven. Om de inwendige organen te ondersteunen zijn er supplementen verkrijgbaar. Deze supplement kunnen eenvoudig door het voer gegeven worden of mogen verwerkt worden in wat lekkers. Wanneer het dier last heeft van innerlijke onrust, kan gekozen worden om Puur Natuur Schijnzwanger te geven. Dit product helpt het dier weer tot rust komen en zal helpen bij wisselende stemmingen.

Om de ademhaling van het dier te stimuleren en de luchtpijp de nodige ondersteuning te geven, kan gekozen worden om Sensipharm Pulmitranq te geven. Deze tabletten kunnen rechtstreeks uit de hand gegeven worden, maar mogen ook verwerkt worden in het voer of in wat lekkers.

Belangrijke organen die de nodige verzorging nodig hebben zijn de oren en de ogen van het dier. De oren en ogen zorgen ervoor dat het dier goed kan functioneren en zijn omgeving in de gaten kan houden. Voor de verzorging van deze organen zijn er verschillende zalven en druppels verkrijgbaar.

Het is belangrijk dat de ogen van het dier de nodige verzorging krijgen. Wanneer vuil in de ogen blijft zitten, kan dit ontstekingen veroorzaken. Om dit te voorkomen kan men de ogen van het dier schoonmaken met een Diafarm oogcleaner. De druppels kunnen achter het onderste ooglid worden aangebracht, waarna het dier met zijn ogen moet knipperen. Hierna kan men een (schoon) vochtig watje nemen en de ogen rondom schoonmaken. Wanneer het dier echter last heeft van geïrriteerde ogen en beschadigde oogleden of bindweefsel, kan gekozen worden voor de oogzalf van Beaphar. De zalf kan aangebracht worden op de oogleden van het dier. Voordat dit gedaan wordt, moet het oog rondom eerst schoongemaakt worden. Aangezien anders het vuil weer terug komt in het oog. Dit kan gedaan worden met wat (handwarm) water en een schone doek.

Ook de oren van het dier hebben de nodige verzorging nodig. Wanneer er zand en vuil in de oren terecht komt, kan dit op den duur ontstekingen veroorzaken. Daarom is het van belang dat de oren met enige regelmaat worden schoongemaakt. Hoe vaak dit nodig is, is enigszins afhankelijk van het soort oren. Wanneer het dier hangende oren heeft, vergt dit meer verzorging dan staande oren. De oren van het knaagdier kunnen schoongemaakt worden met een oorcleaner. De druppels kunnen eenvoudig in het oor gedruppeld worden, waarna het vuil wordt los geweekt. Het zichtbare overtollige oorsmeer kan men vervolgens verwijderen met een schone doek.