Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

Huid- en Vachtverzorging

Vind hier de producten in de categorie huidverzorging voor knaagdieren. Ook bij knaagdieren is het van belang dat de huid en de vacht de nodige verzorging krijgen.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Excellent Maden Weg tegen Myiasis 150 ml
  € 12,90

  Excellent Maden Weg tegen Myiasis 150 ml

  (0)
 2. Beaphar Anti Schurft Knaagdier 75ml
  € 10,50 € 10,08 -4%

  Beaphar Anti Schurft Knaagdier 75ml

  (17)
 3. Beaphar Anti Schimmel Knaagdier 50ml
  € 11,50 € 11,04 -4%

  Beaphar Anti Schimmel Knaagdier 50ml

  (14)
 4. Beaphar Care+ Badzand 2ltr
  € 5,50 € 5,28 -4%

  Beaphar Care+ Badzand 2ltr

  (3)
 5. cdVet BronchialVital knaagdieren 100ml
  € 23,99 € 20,99 -13%

  cdVet BronchialVital knaagdieren 100ml

  (0)
 6. Populaire merken

Aantal per pagina:
22 94

Wanneer dit niet gebeurt, kunnen verschillende ongemakken ontstaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schimmel of zelfs kale plekken. In deze categorie zijn bij Agradi verschillende producten verkrijgbaar die de huid en de vacht van knaagdieren verzorgen.

Er zijn verschillende manieren waarop men de huid en de vacht van knaagdieren als konijnen, cavia’s en muizen kan verzorgen. Voor de algemene conditie kan gebruik worden gemaakt van Beaphar Algolith. Dit product bevat zee algenmeel, wat voor een gezonde huid en vacht zorgt. Dit uit zich met name in een betere haarkwaliteit en een betere conditie van de huid. De natuurlijke kleuren worden versterk. Dit product kan eenvoudig door het worden gedaan van het dier, echter mag het ook verwerkt worden op of in wat lekkers.

Om de huid grondig te reinigen kan het dier gewassen worden met een shampoo. Deze shampoo kan men eenvoudig aanbrengen op de huid, nadat de huid is natgemaakt, en vervolgens goed in masseren. Nadat het product even de tijd heeft gekregen om zijn werk te doen, is het van belang dat de shampoo goed wordt uitgespoeld. De shampoos verwijderen huidschilfers en zorgen voor een glanzende vacht. Door regelmatig gebruik in de zomer kan het aantal vliegen en andere parasieten Deze shampoos zijn onder andere verkrijgbaar van de merken Dierendrogist en Sensipharm.

Wanneer het dier last heeft van schimmels, zijn er verschillende middelen die de schimmel bij het dier verhelpen. Men kan ervoor kiezen om Elanco Imaverol te gebruiken. Dit product kan eenvoudig op een borstel gesprayd worden, waarna het dier geborsteld moet worden. Voor de bestrijding van schimmel kan men ook kiezen voor Beaphar Anti Schimmel. Dit product kan gemakkelijk op het dier gesprayd worden, waarna het product zijn werkt gaat doen. Naast de werking tegen schimmel, werkt dit product ook tegen ringworm.

Wanneer het dier last heeft van schurft kan men naast Elanco Imaverol ook kiezen om Beaphar Anti Schurft te gebruiken. Ook dit product kan eenvoudig op het dier gesprayd worden, waarna het zijn werk zal gaan doen.

Om de huid te verzorgen nadat het knaagdier een beschadiging aan de huid heeft opgelopen of last heeft van kale plekken, kan op deze plekken Vetramil Honingzalf gesmeerd worden. Honingzalf verzacht de huid en voorkomt uitdrogen. Door de honing die zich in de zalf bevindt, heeft het product een vuilopruimende werking en wordt de geïrriteerde huid snel schoon. Omdat het product in een tube zit verpakt, kan het eenvoudig op de desbetreffende plek worden aangebracht.

Er kan ook voor gekozen worden om Vetramil Spoelvloeistof te gebruiken. Dit product heeft een zuiverende werking en zorgt ervoor dat de kwetsbare huid wordt gespaard. Door de vloeibare vorm van het product kan de aangedane plek eenvoudig gespoeld worden.