Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

MEGA deken Magazijn OPRUIMING! Tot 30% korting op alle dekens! Actievoorwaarden >>

Anti Parasiet

In deze categorie vind je een groot assortiment Anti Parasiet
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Excellent Maden Weg tegen Myiasis 150 ml
  € 12,90

  Excellent Maden Weg tegen Myiasis 150 ml

  (0)
 2. Beaphar Anti Parasiet 25 knaagdier 2 pipetten
  € 6,65 € 6,38 -4%

  Beaphar Anti Parasiet 25 knaagdier 2 pipetten

  (3)
 3. Populaire merken

Aantal per pagina:
22 94

Om de vlooien op het dier te bestrijden kan men kiezen voor Animec Maxi Spot-on. Deze pipetten kunnen eenvoudig op de huid aan de achterkant van de nek en de ruggengraat worden aangebracht. Wanneer het dier last heeft van een besmetting van uitwendige parasieten, moet de behandeling na twee of vier weken herhaald worden. De werkzame stof in dit product is ivermectine.

De hoeveelheid die aangebracht moet worden, is afhankelijk van het lichaamgewicht en de diersoort. Dit staat beschreven in de productbeschrijving en het staat aangegeven op de verpakking. Het is dus van belang dat men de verpakking altijd leest voordat het product gebruikt wordt.

Om de omgeving van het dier te behandelen kan gekozen worden voor Eden Anti-insect Spray voor Kooien en Buitenhokken gebruiken. Dit product kan gebruikt worden om kooien en buitenhokken vrij te houden van insecten, daarnaast voorkomt het dat de eitjes van deze insecten uitkomen. Op deze manier wordt de cyclus van de insecten doorbroken, waardoor een plaag van deze insecten wordt voorkomen.

Dit product kan eenvoudig aangebracht worden, zonder te verdunnen, in de naden en kieren. Om vlekken te voorkomen kan overtollig vloeistof (druppels) verwijderd worden. Het product is drie maanden werkzaam, enigszins afhankelijk van de weersinvloeden en de hoeveelheid insecten. Voor een optimale bescherming wordt aangeraden het product twee keer per jaar te gebruiken. Het product kan dan in de maanden april/mei/juni voor de eerste keer gebruikt worden, waarna de behandeling wordt herhaald in de maanden juli/augustus/september.