Outlet

Je kunt kippen op verschillende manieren houden, een kippenhok met daaraan een kippenren is een veel voorkomende manier. De kippen kunnen zo binnen schuilen, maar hebben ook de mogelijkheid om buiten rond te scharrelen. Deze kippenren kun je van verschillende materialen maken. Een simpele en goedkope optie is het gebruik van kippennetten. Deze zijn makkelijk te plaatsen, sterk en hoog genoeg om je kippen binnen de ren te houden. Met deze netten heb je binnen no time een ren gemaakt.

Je kunt dit materiaal kiezen om een vaste kippen ren te maken, maar het is ook uitermate geschikt voor een tijdelijke ren. Heb je bijvoorbeeld een stuk land tot beschikking waar je kippen op wilt voeden, maar is het te groot om dit in een keer te doen? Dan kun je met deze kippennetten heel gemakkelijk tijdelijk een stuk afzetten waar je kippen mogen komen.

Bij de netten zitten ook speciale poorten, die je gemakkelijk kunt plaatsen. Zeker wanneer het een vaste ren is wil je er zelf ook gemakkelijk in kunnen. Iedere keer over het net heen klimmen is dan niet de meest voor de hand liggende optie. Je kunt dan beter een poortje plaatsen.

Ben je benieuwd wat wij jou en je kippen te bieden hebben? Kijk dan gerust rond in onze webshop. Wij hebben alle kippen benodigdheden die je nodig hebt. Bij ons slaag je altijd. Bovendien maken wij gebruik van onze stickeractie. Hiermee krijg je nog eens extra korting op de vaste lage prijs van vele producten. Ook hebben wij een Sale pagina waar je een overzicht vindt van actuele aanbiedingen. Wie weet staat er op dit moment ook wel iets tussen voor kippen. Sla dus snel je slag bij Agradi.nl.