• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Magazijn Sale tot 30% korting!

Magazijn Sale tot 30% korting!

Keto-Bovisal

 1. Sale
  Keto Keto-Bovisal
  € 22,00 € 14,39 -35%
  Keto Keto-Bovisal
  (0)
Aantal per pagina:
20 100

Keto Bovisal staat bekend om haar universele preventiemiddelen welke zeer effectief zijn en bij Ketose. Ketose is een ziekte bij koeien en ooien wat ervoor zorgt dat deze ziek worden. Symptomen van Ketose is vermagering en het zorgt voor minder melk gift. Het is dus belangrijk voor diereigenaren om dit voor te zijn. Daarom vind je Keto Bovisal bij onze spijsverteringsondersteuning voor rundvee.

Het schoonmaakmiddel Keto Bovisal wordt vooral gebruikt in de agrarische en veterinaire sector. Het middel voor agrarische sector wordt verkocht in verschillende grootten verpakkingen. Zo is het verkrijgbaar in de webshop van Agradi in hoeveelheden van 610 milliliter. Bij het preventiemiddel Keto Bovisal wordt informatie meegegeven zodat de juiste dosering kan worden toegepast. Het middel wordt geleverd als vloeistof, wat makkelijk oplost in water. Het middel wordt ingezet wanneer er tekenen van Ketose zijn bij het paard.

Bovisal heeft naast Keto Bovisal ook nog andere producten zoals phosphor Bovisal. Dit product is een zeer smakelijk voederadditief. Het voedingsmiddel bevat een hoog calcium en fosfor gehalte waardoor het paard.

Naast Bovisal heeft Agradi nog meer verschillende bestrijdingsmiddelen om ziektes voor te zijn. Zo zijn er ontwormingsmiddelelen en middelen tegen ongedierte.

Met Keto Bovisal van Bovisal voorkom je ziektes bij je dieren en zorg je dus voor een hoog welzijn. Bij Agradi hebben wij veel verschillende soorten middelen zoals Keto Bovisal in ons assortiment welke ervoor zorgen dat al jouw dieren goed verzorgt worden. Kijk eens in ons grote assortiment van huisdierbenodigdheden voor meer producten voor uw huisdieren. In dit assortiment hebben we verder nog producten voor schapen en koeien. Kortom, met de producten bij Agradi maak je je dieren weer tevreden.