Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Keron Handschoenen

De tuinhandschoenen van Keron zijn verkrijgbaar in de vrolijkste kleuren en motieven. Zowel voor kinderen als voor volwassenen zijn er leuke handschoenen te vinden om mee in de tuin te werken. De handschoenen zijn gemaakt van verschillende stoffen, zoals polyester of katoen. Door de toepassing van noppen op een aantal handschoenen heb je een betere grip op tuingereedschap. Daarnaast is de pasvorm en het comfort van de handschoenen van Keron geoptimaliseerd. Van een bloemetjesmotief tot vrolijke kleuren als knalgeel en paars, je vind het in het assortiment tuinhandschoenen van het merk Keron.

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd

Of je nou in de tuin aan het werk bent of melkveehouder bent, handschoenen zijn altijd handig om te gebruiken. Keron biedt een ruim assortiment aan verschillende soorten handschoenen, zoals tuinhandschoenen en werkhandschoenen. Alle handschoenen hebben een vrolijke kleur en handige eigenschappen. De kwaliteit van deze handschoenen zijn gegarandeerd goed en zijn te gebruiken in alle jaargetijden en voor verschillende werkzaamheden. Ook voor kinderen zijn er handschoenen te verkrijgen van dit kwalitatief goede merk.

Ook werkhandschoenen zijn een groot onderdeel van het assortiment van Keron. Bijvoorbeeld veiligheidshandschoenen volledig gemaakt van PVC, ideaal voor dagelijkse klusjes waarbij je werkt met vetten of oliën. Deze handschoenen zijn water- en vloeistofdicht en hebben een zachte voering. Wanneer je in de machinebouw, auto-industrie of montagewerkzaamheden werkt heeft Keron een zeer brede keuze aan geschikte handschoenen. Naadloze scheur-vaste handschoenen van nylon met een perfecte pasvorm zijn ideaal voor dit soort werk. Ook voor werkgebieden als lassen zijn er speciale handschoenen te verkrijgen van Keron, deze handschoenen zijn vervaardigd uit stevig rundersplitleer en hebben een veiligheidskenmerk waardoor deze gegarandeerd veilig en geschikt zijn voor laswerkzaamheden. Voor werkzaamheden in bijvoorbeeld het bos heeft Keron speciale winter handschoenen, zodat je nooit meer last hebt van koude vingers.

Kortom, handschoenen van Keron zijn geschikt voor alle werkgebieden. Van tuinhandschoenen tot werkhandschoenen voor elk vakgebied, Keron heeft het in het ruime assortiment. Handschoenen van Keron koop je dus voor de scherpste prijzen bij Agradi. Op onze Sale pagina vind je alle producten die in de aanbieding/opruiming zijn en op onze Outlet pagina vind je alle producten die uit ons assortiment gaan en daardoor extra sterk zijn afgeprijsd.