Outlet

Kernelcote

  1. Kernelcote 500ml
    Sale

    Kernelcote 500ml

    32,29
    0
Aantal per pagina:
20 100

Kernelcote staat bekend om haar kennis over het voeden van huisdieren op een zo gezond mogelijke manier waardoor de dieren zich fit en gezond voelen. Kernelcote heeft producten die helpen voor verschillende doeleinden. De producten van Kernelcote zijn bijvoorbeeld goed voor honden met huidaandoeningen als schilfers, rode huid, jeuk of bij honden met een doffe vacht. Daarom vind je het merk ook tussen onze huidverzorging voor honden. Daarnaast werkt Kernelcote ook bij andere dieren zoals paarden bij een onvoldoende nierfunctie, bij toenemend verharen, eczeem en bij algemene zwakte van klierfuncties inclusief geslachtsklieren. In het algemeen verhoogt Kernelcote de vitaliteit en weerstand van jouw geliefde dier.

Kernelcote is oorspronkelijk een conditiepreparaat wat zorgt voor een blinkende vacht. Dit effect is al te zien binnen 4 dagen. Kale plekken en afgebroken haren verdwijnen als sneeuw voor de zon. Zelfs bij diepere pigmentatie aan de vacht is er een effect te zien. Zeker nadat een dier een nestworp heeft gehad, moet de huid vaak herstellen van deze gebeurtenis, met behulp van Kernelcote wordt dit probleem snel opgelost.

De producten van Kernelcote worden geleverd in verschilende hoeveelheden, namelijk 250 mililiter en 500 mililiter. Op de verpakking duidelijk weergegeven hoeveel elk diersoort van het product nodig heeft. Naast de producten van Kernelcote heeft Agradi nog veel meer vachtverzorgingsproducten voor dieren. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale schapenvet blokjes voor honden om huidproblemen tegen te gaan.

Bij Agradi hebben wij veel verschillende soorten producten van Kernelcote in ons assortiment. Kortom, met de producten van Kernelcote verbeter je de gezondheid van je hond en bied je hem of haar een complete verzorging.