Outlet

Kattenverjagers

 

Er zijn verschillende manieren waarop men katten uit de tuin kan verjagen. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een spray. Deze sprays kunnen eenvoudig op de desbetreffende plek aangebracht worden, waarna het product zijn werk zal gaan doen. De sprays kunnen zowel binnen- als buitenshuis gebruikt worden. Er kan gekozen worden voor de Kerbl Afweerspray GET OFF, eenvoudig te gebruiken voor hoeken, deuren of zuilen. Met behulp van de Kerbl Afweer- en omgevingsspray Wash/GET OFF, deze spray rekent gelijk af met nare geurtjes.

Naast deze sprays kan ook gekozen worden voor Kattenschrik van het merk ECOstyle. Dit product bestaat uit weersbestendige kleikorrels met een geurstof waar katten niet van houden. Het product moet goed uitgestrooid worden op de plekken waar katten niet gewenst zijn.
 
Naast de bovengenoemde middelen zijn er ook een aantal elektronische apparaten verkrijgbaar die katten uit de tuin verjagen. Deze apparaten hebben alle een verschillende werking, de een maakt een bepaald geluid en de ander sproeit water om de katten te verjagen. De Weitech Garden Protector Solar is een kattenverjager welke op zonlicht werkt. Wanneer het dier in de buurt komt van het apparaat wordt een ultrasoon geluid geactiveerd. Met behulp van een bewegingsdetector worden bewegingen gedetecteerd. De Pest Garden Protector 2 verjaagd dieren met behulp van ultrasone geluiden en lichtflitsen. Met behulp van een infrarood detector worden dieren in de tuin opgemerkt. Vanaf dat moment worden er ultrasone tonen met zeer hoge intensiteit uitgezonden die de ongewenste dieren afschrikken en verjagen.
Ook is er een apparaat verkrijgbaar met daarbij een sproeisysteem. Wanneer een beweging wordt gedetecteerd zal het apparaat gaan flitsen. Wanneer het apparaat op een waterslag is aangesloten, zal het ook een krachtige waterstraal spuiten. Door de waterstraal en de flitsen zullen de ongewenste dieren uit de tuin verjaagd worden. Wanneer men deze manier van katten verjagen verkiest, kan onder andere gekozen worden voor de Havahart Sprayaway Dierverjager Sproeisysteem.
 
Voor de beste producten om katten en andere ongewenste dieren uit de tuin te verjagen, ben je bij Agradi op het juiste adres!