Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen bedenktijd *

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

Vlooienbanden voor katten

In deze categorie vind je de beste en goedkoopste vlooienbanden geschikt voor katten.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Beaphar Vlooienband kat zwart 1st
  € 10,69 € 10,16 -5%

  Beaphar Vlooienband kat zwart 1st

  (52)
 2. Kerbl Vlooienband Kat 35cm
  € 3,99 € 3,89 -3%

  Kerbl Vlooienband Kat 35cm

  (23)
 3. Beaphar Vlooienband kat wit 1st
  € 10,69 € 10,16 -5%

  Beaphar Vlooienband kat wit 1st

  (52)
 4. Beaphar Vlooienband kat rood 1st
  € 10,69 € 10,16 -5%

  Beaphar Vlooienband kat rood 1st

  (52)
 5. TPD Vlo&Teek Stop Halsband Kat
  € 7,50 € 7,12 -5%

  TPD Vlo&Teek Stop Halsband Kat

  (0)
 6. Amflee 50mg spot-on Kat
  € 14,99 € 10,82 -28%

  Amflee 50mg spot-on Kat

  (3)
1
Aantal per pagina:
22 94

Vlooien zijn vaak erg vervelend voor de kat, omdat ze veel jeuk veroorzaken. Om de jeuk te stillen gaat de kat krabben aan de plekken, hierdoor kunnen verschillende huidirritaties ontstaan. Het is dus van belang dat deze vlooien zo snel mogelijk bestreden worden. Maar het beste is nog om te voorkomen dat de kat last heeft van vlooien. Er zijn verschillende manieren waarop vlooien bij de kat bestreden kunnen worden. Bij Agradi kan men onder andere kiezen uit vlooienbanden, vlooiendruppels en vlooienpillen. Ook hebben wij een Kattengezondheidswijzer, waar je informatie kan vinden over bijvoorbeeld wormen bij katten.

Er zijn verschillende soorten vlooienbanden verkrijgbaar voor katten. Vlooienbanden zijn een veel gebruikt product om vlooien bij de kat te bestrijden. De vlooienband is eenvoudig in gebruik. De band wordt eenmalig bij de kat omgedaan, waarna het zijn werk gaat doen. Er zijn verschillende merken en soorten verkrijgbaar, elk merk heeft een andere werkingsduur.

Een band waarvoor men kan kiezen is de Beaphar Vlooienband. Deze vlooienband is in verschillende kleuren verkrijgbaar en heeft een werking van zes maanden. Deze band heeft een speciaal veiligheidssysteem waardoor de band noodsituaties oprekt en de kat geen verwondingen oploopt.

Een ander veel gebruikte vlooienband is de Bolfo Vlooienband. Deze vlooienband is een vlooien- en tekenbestrijding voor katten. De werking van deze band tegen vlooien is gemiddeld vier maanden en de werking tegen teken is gemiddeld tien weken. Wanneer deze halsband wordt omgedaan bij de kat, is binnen 24 uur de band volledig werkzaam en is de kat beschermd.

Een halsband welke ook een dubbele werking heeft is de Beaphar Multi X Halsband. Deze halsband voorkomt besmetting met verschillende parasieten en andere vervelende insecten voor de kat. De band beschermt tegen besmetting van oormijt, spoelwormen en vlooien.

Een nieuw soort onder de vlooienbanden is de Seresto-band. Deze band heeft namelijk een werking van acht maanden. Gedurende deze acht manden heeft de halsband continu een lage dosering vrij van de werkzame stoffen in de band. Doordat deze stoffen continu worden afgegeven, is de kat gedurende deze acht maanden beschermd tegen vlooien en teken. Ook deze band is zo ontworpen dat de band meegeeft wanneer de kat ergens vast komt te zitten. Daarnaast heeft de band een breekpunt, voor extra veiligheid van de kat. De halsband is afgestemd op het gewicht van de hond, hier zal men dus op moeten letten. Hoe zwaarder de hond, hoe meer werkzame stof er in de halsband zit. De hoeveelheid werkzame stof is precies afgesteld op de hoeveelheid lichaamsgewicht, er zal dus voor gezorgd moeten worden dat men de juiste halsband heeft.