• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Vlooienbanden voor katten

 1. Agradi's keuze
  € 29,99 € 25,95 -13%
  Seresto Teken en Vlooien Halsband Kat tot 8kg 38cm
  (453)
 2. Sale
  € 4,09 € 3,70 -10%
  Kerbl Vlooienband Kat 35cm
  (22)
 3. Sale
  € 10,69 € 6,64 -38%
  Beaphar Vlooienband kat zwart 1st
  (52)
 4. Sale
  € 10,69 € 6,64 -38%
  Beaphar Vlooienband kat rood 1st
  (52)
 5. Sale
  € 10,69 € 6,64 -38%
  Beaphar Vlooienband kat wit 1st
  (52)
 6. Sale
  vanaf € 10,82
  Amflee 50mg spot-on Kat
  (2)
 7. Sale
  € 6,95 € 6,27 -10%
  TPD Vlo&Teek Stop Halsband Kat
  (0)
Aantal per pagina:
20 100

Er zijn verschillende soorten vlooienbanden verkrijgbaar voor katten. Vlooienbanden zijn een veel gebruikt product om vlooien bij de kat te bestrijden. De vlooienband is eenvoudig in gebruik. De band wordt eenmalig bij de kat omgedaan, waarna het zijn werk gaat doen. Er zijn verschillende merken en soorten verkrijgbaar, elk merk heeft een andere werkingsduur.

Een band waarvoor men kan kiezen is de Beaphar Vlooienband. Deze vlooienband is in verschillende kleuren verkrijgbaar en heeft een werking van zes maanden. Deze band heeft een speciaal veiligheidssysteem waardoor de band noodsituaties oprekt en de kat geen verwondingen oploopt.

Een ander veel gebruikte vlooienband is de Bolfo Vlooienband. Deze vlooienband is een vlooien- en tekenbestrijding voor katten. De werking van deze band tegen vlooien is gemiddeld vier maanden en de werking tegen teken is gemiddeld tien weken. Wanneer deze halsband wordt omgedaan bij de kat, is binnen 24 uur de band volledig werkzaam en is de kat beschermd.

Een halsband welke ook een dubbele werking heeft is de Beaphar Multi X Halsband. Deze halsband voorkomt besmetting met verschillende parasieten en andere vervelende insecten voor de kat. De band beschermt tegen besmetting van oormijt, spoelwormen en vlooien.

Een nieuw soort onder de vlooienbanden is de Seresto-band. Deze band heeft namelijk een werking van acht maanden. Gedurende deze acht manden heeft de halsband continu een lage dosering vrij van de werkzame stoffen in de band. Doordat deze stoffen continu worden afgegeven, is de kat gedurende deze acht maanden beschermd tegen vlooien en teken. Ook deze band is zo ontworpen dat de band meegeeft wanneer de kat ergens vast komt te zitten. Daarnaast heeft de band een breekpunt, voor extra veiligheid van de kat. De halsband is afgestemd op het gewicht van de hond, hier zal men dus op moeten letten. Hoe zwaarder de hond, hoe meer werkzame stof er in de halsband zit. De hoeveelheid werkzame stof is precies afgesteld op de hoeveelheid lichaamsgewicht, er zal dus voor gezorgd moeten worden dat men de juiste halsband heeft.