Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 25% KORTING op diverse categorieën! Actievoorwaarden >>

NU tot 25% KORTING op diverse categorieën! Actievoorwaarden >>

Speciaal Voer

Speciaal kattenvoer is een ander soort kattenvoer dan de normale, ze zijn namelijk gemaakt voor katten die een bijvoorbeeld last hebben van de nieren of op dieet zijn.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Beaphar Nierdieet Kat Multipack 6x100gr
  € 7,50 € 7,20 -4%

  Beaphar Nierdieet Kat Multipack 6x100gr

  (2)
 2. Sale
  Beaphar Nierdieet Kip 100gr
  € 1,65 € 1,49 -10%

  Beaphar Nierdieet Kip 100gr

  (2)
 3. Sale
  Beaphar Nierdieet Zalm 100gr
  € 1,65 € 1,49 -10%

  Beaphar Nierdieet Zalm 100gr

  (1)
 4. Sale
  Beaphar Nierdieet Kat Eend 100gr
  € 1,65 € 1,49 -10%

  Beaphar Nierdieet Kat Eend 100gr

  (0)
 5. Smølke Kat Sensitive
  vanaf € 20,49

  Smølke Kat Sensitive

  (1)
 6. Sale
  Beaphar Nierdieet taurine 100gr
  € 1,65 € 1,49 -10%

  Beaphar Nierdieet taurine 100gr

  (0)
 7. Smolke Kat Sterilised Weight Control 2kg
  € 17,49

  Smolke Kat Sterilised Weight Control 2kg

  (0)
 8. Populaire merken

Aantal per pagina:
24 96

Speciaal kattenvoer valt bij Agradi.nl binnen de categorie kattenvoer, binnen deze categorie vind je dan ook alle soorten kattenvoer van kitten tot senior kat. Omdat elke kat natuurlijk anders is en andere behoeftes heeft, hebben wij speciaal voor alle soorten katten de juiste voeding geselecteerd zodat ze in hun voedingsbehoefte voorzien kunnen worden.

Waarom speciaal kattenvoer?

Speciaal kattenvoer bevat andere voedingsstoffen dan normaal kattenvoer, echter is dit wel verschillend per soort kattenvoer. Daarom raden wij je aan om te kijken op de verpakking of bij de productomschrijving welk soort voer geschikt is voor jouw kat. Vaak wordt speciaal kattenvoer gebruikt bij katten met een aandoening of een afwijking of wanneer ze niet helemaal gezond zijn. Voor meer informatie over de gezondheid van jouw kat hebben wij een Kattengezondheidswijzer. Wij van Agradi vinden de zorg voor jouw dier erg belangrijk en daarom hebben wij een Kattendrogist waar je terecht kunt voor alle verzorgingsproducten voor jouw katten.

Verschillende soorten speciaal kattenvoer

Speciaal kattenvoer is verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo verkopen wij voer voor katten met een nieraandoening. Als jouw kat last heeft van een gevoelige maag en moeite heeft met het verteren van het voer is sensitive voeding ideaal hiervoor. Ook wanneer jouw kat diabetes heeft vind je bij Agradi toch de juiste voeding die hier speciaal op aan gepast is.

Zoals je kunt lezen vind je dus voor iedere kat, met elke aandoening of dieet, de juiste voeding bij Agradi.nl! Klanten van Agradi maken gebruik van een stickerkorting. Doormiddel van deze stickerkorting krijg je voordeel op een groot aantal producten in de afdeling voor kattenvoer, en zo dus ook op veel artikelen in de categorie speciaal kattenvoer. Vergeet ook zeker geen kijkje te nemen op onze Sale pagina, hier vind je producten die op dit moment in de uitverkoop of in de opruiming zijn. Bestel direct jouw speciaal kattenvoer op Agradi.nl!