Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 25% KORTING op diverse categorieën! Actievoorwaarden >>

NU tot 25% KORTING op diverse categorieën! Actievoorwaarden >>

Luchtweg ondersteuning

Hier vind je het aanbod aan producten in de categorie luchtwegondersteuning. De luchtwegen zijn een belangrijk onderdeel in het ademhalingsapparaat van de kat.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Puur Natuur Pollen Hond/Kat/Paard 50ml
  € 16,99 € 13,99 -18%

  Puur Natuur Pollen Hond/Kat/Paard 50ml

  (71)
 2. AST-Farma Bronchofort Hoestsiroop
  vanaf € 15,99 -20%

  AST-Farma Bronchofort Hoestsiroop

  (8)
 3. Frama Best For Pets Luchtwegdruppels 100ml
  € 16,95

  Frama Best For Pets Luchtwegdruppels 100ml

  (0)
 4. Populaire merken

Aantal per pagina:
22 94

Voornamelijk wanneer de kat in beweging is, bijvoorbeeld tijdens het spelen, kan de kat last krijgen van ademhalingsproblemen. Dit kan als gevolg met zich meebrengen dat de kat kortademig wordt. Daarnaast kan het nog meer verschillende gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Het is dus van belang dat de luchtwegen van de kat de nodige verzorging krijgen. Voor de goedkoopste producten in de categorie luchtwegondersteuning van de kat ben je bij Agradi bij het juiste adres. Ook hebben wij een Kattengezondheidswijzer, waar je informatie kan vinden over bijvoorbeeld astma bij katten.

Druppels voor de luchtwegen
Er zijn verschillende manieren waarop men de luchtwegen van de kat kan ondersteunen. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een vloeibaar supplement. Deze supplementen kunnen rechtstreeks in de bek van de kat gegeven worden, door middel van een spuitje. Wanneer dit echter niet lukt, kan er ook voor gekozen worden om de druppels door het drinkwater te doen of wat te druppelen op iets lekkers. Bekende merken zijn Puur Natuur en Phytonics.

Tabletten
Ook kan ervoor gekozen worden om de kat een supplement te geven in de vorm van tabletten. Het toedienen van deze tabletten is erg gemakkelijk, aangezien ze rechtstreeks uit de hand gegeven mogen worden. Wanneer de kat op deze manier de tabletten niet wil eten, kan ervoor gekozen worden om de tablet te verstoppen in wat lekkers. De volgende tabletten zijn onder andere verkrijgbaar van het merk Sensipharm.

Haarballen
Ook zijn er in deze categorie verschillende producten die de haren uit de luchtwegen van de kat halen. De haren die de kat opneemt worden in het lichaam tot een haarbal gevormd. Wanneer deze in de luchtpijp komt, kan dit vervelend zijn voor de kat en wordt de haarbaal uitgespuugd. Om te voorkomen dat er een haarbal wordt gevormd, kan men een haarbalpasta geven aan de kat. De haarbalpasta is onder andere verkrijgbaar van het merk Animavital.