Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

40% op zomercollecties

40% op zomercollecties

Kasper Faunafood Dierenvoer

Kasper Faunafood dierenvoer koop je online bij Agradi. Het bedrijf Arie Blok Animal Nutrition produceert onder de naam Kasper Faunafood voer voor vrijwel alle diersoorten, van huisdieren tot exoten of, zoals ze zelf beschrijven, voeding van muis tot olifant.
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Kasper Faunafood Geitenkorrel 20kg
  € 12,75 € 12,11 -5%

  Kasper Faunafood Geitenkorrel 20kg

  (15)
 2. Kasper Faunafood Konijnenvoer Gemengd 20kg
  € 15,90 € 15,10 -5%

  Kasper Faunafood Konijnenvoer Gemengd 20kg

  (11)
 3. Kasper Faunafood Goldline Kippen Smulmix 600gr
  € 5,99 € 5,19 -13%

  Kasper Faunafood Goldline Kippen Smulmix 600gr

  (7)
 4. Kasper Fauna Food P 40 Krachtvoer voor Duiven
  € 7,95 € 7,55 -5%

  Kasper Fauna Food P 40 Krachtvoer voor Duiven

  (1)
Aantal per pagina:
24 96

Ze zijn dan ook favoriet van vele dierhouders en leveren aan veel van de Nederlandse dierentuinen. Het voer van Kasper Faunafood kan dan ook niet ontbreken in het assortiment van Agradi.

Kasper Faunafood heeft naast voeding voor de gebruikelijke huisdieren, konijnen, cavia’s en knaagdieren en voeding voor varkens, pluim- en rundvee ook veel specialistische soorten voer. Kasper Faunafood is vooral gespecialiseerd in voeding voor verschillende soorten vogels. Ze hebben daarom naast voer voor pluimvee speciale assortimenten voor sierhoenders, sierwatervogels, duiven, exotische vogels en loopvogels. Elk voer is specifiek afgestemd op de behoeften van de verschillende diersoorten.


Bij het ontwikkelen van een voeder wordt bij Kasper Faunafood uitgegaan van de natuurlijke omgeving van de dieren, zo worden alleen bestanddelen gebruikt die de dieren van nature eten. Ook wordt gekeken naar wat een diersoort nodig heeft in de verschillende levensfases, vooral als ze jong zijn verschilt hun voedingspatroon veel van de volwassen dieren. Uiteraard wordt er voor gezorgd dat alle voedingsstoffen van de hoogste kwaliteit zijn en perfect passen bij de behoeften van jouw dier.

Naast Kasper Faunafood produceert Arie Blok Animal Nutrition ook diervoeding onder de namen Hope Farms en HippoStar, welke uiteraard ook verkrijgbaar zijn bij Agradi. De voeding van Hope Farms is specifiek gericht op knaagdieren. HippoStar is leverancier van hoogwaardige paardenvoeding voor zowel sport als recreatie paarden.

Naast diervoeding heeft Agradi nog veel meer benodigdheden voor het houden van dieren. Of je nu spullen zoekt voor je huisdier of voor groot of klein vee, bij Agradi ben je aan het goede adres. Voor het gezond houden van je dieren kun je terecht bij de Dierendrogist. In de Outlet vind je verschillende spullen die uit het assortiment gaan met hoge kortingen. Voordelig, gemakkelijk en overzichtelijk heb je bij Agradi zo alles bij elkaar wat je nodig hebt voor de verzorging van jouw dieren.