Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *

Weatherbeeta SALE weekend! Tot 20% korting! Actievoorwaarden >>

Weatherbeeta SALE weekend! Tot 20% korting! Actievoorwaarden >>

Karlie Honden Artikelen

Karlie honden spullen koop je online bij Agradi. Karlie is een Duits bedrijf dat zich specialiseert in huisdierbenodigdheden. Het bedrijf heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de huisdierensector en heeft een uitgebreid assortiment opgebouwd, wat wereldwijd geëxporteerd wordt. De artikelen die Karlie ontwikkelt spelen in op de trends en ontwikkelingen van de wereldmarkt. Door hierop in te spelen zijn de producten innovatief en ze zijn kwalitatief hoogwaardig. Passie en diversiteit zijn belangrijke waarden voor dit merk. Daarom bestaat er binnen het assortiment een grote verscheidenheid aan producten. Bij Agradi neemt Karlie een belangrijk plaats in bij de hondenspullen zoals hondenkussens, hondenriemen enzovoort. De onmisbare items voor alle hondeneigenaren. Ook vind je enkele kattenspullen van dit merk in onze webshop.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. Outlet
    Strass Lijn Bling Rood
    € 33,59 € 4,99 -85%

    Strass Lijn Bling Rood

    (0)
Aantal per pagina:
24 96

Zoals al eerder benoemd zijn de producten van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast zien ze er ook aantrekkelijk uit, het oog wil immers ook wat. De producten zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en materialen zoals nylon en écht leer met een Duits kwaliteitskeurmerk. Zo weet je zeker dat je goede spullen koopt. Met de producten van Karlie heb je niet alleen praktische maar ook mooie spullen voor je huisdier. Er is genoeg keuze, dus altijd iets wat bij jou en je huisdier past.

Dus heb je spullen nodig voor je hond of kat en ben je op zoek naar kwaliteit? Dan is Karlie het merk voor jou! Daarom koop je deze producten nu goedkoop in bij Agradi. Bovendien hebben wij nog veel meer huisdierbenodigdheden, dus je vind altijd wat je zoekt. Vele van die artikelen doen mee aan onze stickeractie. Hiermee krijg je nog eens extra korting op de vaste lage prijs van het door jou gekozen artikel. Zo betaal je dus nooit teveel. Bovendien hebben wij altijd vele leuke en handige producten in de aanbieding. Op onze Sale pagina vind je een overzicht van producten die in de aanbieding zijn. Ook hebben een Outlet pagina waar producten op staan die onze webshop gaan verlaten. Heel jammer, maar wel leuk voor je portemonnee, want goedkoper zijn deze producten echt niet te verkrijgen! Kom een kijkje nemen in onze webshop, want wat je ook zoekt, bij Agradi slaag je echt altijd!