Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

JW Speelgoed voor Honden, Vogels en Katten

JW speelgoed voor honden, vogels en katten koop je online bij Agradi. Het merk JW specialiseert zich in speelgoed en spullen voor huisdieren die doordacht en vernieuwend zijn. Het speelgoed is multifunctioneel en daagt je huisdier op verschillende manieren uit om zijn intelligentie te gebruiken. Ze streven er naar het leven van zowel de dieren als de eigenaren te verbeteren op basis van jarenlang markt- en praktijkonderzoek. Of je favoriete dier nu miauwt, blaft of sjirpt, bij Agradi vind je alle JW producten die je nodig hebt. Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Sale
Jw Comfy Perch Cross Large 63cm
€ 38,95€ 31,16-20%

Jw Comfy Perch Cross Large 63cm

(0)
Sale
Jw Activitoy Double Axis
€ 4,95€ 3,96-20%

Jw Activitoy Double Axis

(1)
Sale
Jw Activitoy Birdie Basketball
€ 6,95€ 5,56-20%

Jw Activitoy Birdie Basketball

(0)
Sale
Jw Activitoy Tic Tac Toe
€ 5,25€ 4,20-20%

Jw Activitoy Tic Tac Toe

(0)
Sale
JW Insight Inside The Cage Bird Bath
€ 6,95€ 5,56-20%

JW Insight Inside The Cage Bird Bath

(2)
Aantal per pagina:
24

Het hondenspeelgoed van JW is ontworpen om je hond lange tijd bezig te houden. De speeltjes zijn duurzaam en door ingenieuze en uitdagende puzzels ideaal om je hond te vermaken. Zo is de iconische JW Hol-ee Roller meer dan een bal. De Hol-ee Roller combineert een puzzel, trek en kauwspeeltje in een, zodat je dier zich er uren mee zal vermaken. Het piepende speelgoed is zo ontworpen dat de pieper er nooit uit kan vallen, veiligheid staat in alle ontwerpen voorop.

Ook het katten speelgoed van JW is ontworpen om zo aantrekkelijk mogelijk te zijn. De stoffen speeltjes, gevuld met kattenkruid, stimuleren je kat tot spelen, waardoor hij of zij het natuurlijke jachtinstinct volgt. Naast stof komen de verschillende speeltjes in allerlei vormen en materialen. Door de unieke vormen stimuleert het speelgoed de kat om het te onderzoeken en er mee te spelen, zo raakt je huisdier er nooit op uitgekeken.

Uniek is de aandacht van JW voor vogels. De vogelspeeltjes van JW zijn speciaal ontworpen om de intelligentie van vogels aan te spreken. Er zijn puzzels, klassieke speeltjes en voerspeeltjes. Ook je vogels zullen zich uren kunnen vermaken met al de verschillende ontwerpen in felle kleuren. Een groot assortiment verschillende ontwerpen zorgt er voor dat je vogel zich nooit meer zal vervelen.

Naast de producten van JW heeft Agradi nog veel meer huisdieren speelgoed. Op de Sale pagina vind je speelgoed voor honden, katten en vogels dat meedoet aan de stickerkorting. Daarnaast kun je een kijkje nemen op de Outlet pagina voor speelgoed voor huisdieren dat uit assortiment gaat met hoge kortingen. Zo koop je gemakkelijk en voordelig alle spullen voor je huisdier bij Agradi.