• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Magazijn Sale tot 30% korting!

Magazijn Sale tot 30% korting!

Juwel Aquarium onderdelen

 1. Outlet
  Juwel Helialux Lichtbalk Led
  vanaf € 162,83 -30%
  Juwel Helialux Lichtbalk Led
  (16)
Aantal per pagina:
20 100

De aquariumkasten van Juwel zijn leverbaar in verschillende houttinten, zodat je kan zorgen dat je aquarium precies bij je interieur past. De aquaria en de kasten zijn perfect op elkaar afgestemd, niet alleen in uiterlijk, maar ook in veiligheid. Doordat het frame aan de onderkant van het aquarium zorgt voor stabiliteit zonder andere benodigdheden. Ook zijn alle Juwel aquaria voorzien van ingebouwde verlichting, verwarming en filtering.

De aquarium-accessoires van Juwel zijn van de allerhoogste kwaliteit en maken gebruik van de nieuwste inzichten op het gebied van aquariumverzorging. De pompen en filters zorgen voor de best mogelijke waterkwaliteit voor jouw vissen. Daarnaast is alle apparatuur van Juwel ook nog eens heel energiezuinig.

Ook de verlichtingselementen voor in aquaria zijn aangepast op de behoeften van verschillende vissoorten. Juwel heeft dan ook een grote variëteit aan lichtbalken in verschillende intensiteiten in zowel TL als LED, zodat er veel keuze is in de felheid van de verlichting. Zo heeft Juwel altijd verlichting die geschikt is voor jouw aquarium.

De decoratiematerialen van Juwel zijn subtiel en gebaseerd op natuurlijke vormen. Ze gaan daardoor gemakkelijk op in de andere decoratie in het aquarium en geven een natuurlijk uiterlijk, waardoor ook de dieren zich beter op hun gemak voelen. Ook heeft Juwel verschillende posters voor de achterwand van het aquarium. De posters zijn tweezijdig te gebruiken, met twee natuurlijke en mooi vormgegeven motieven.

Naast de producten van Juwel heeft Agradi nog veel meer producten voor je aquarium. Op de Sale pagina vind je aquarium benodigdheden die meedoen aan de stickerkorting. Daarnaast kun je een kijkje nemen op de Outlet pagina voor onderdelen voor het aquarium die uit assortiment gaan met hoge kortingen. Zo koop je gemakkelijk en voordelig alle spullen voor je aquarium bij Agradi.