Outlet

Het merk Jumpstack

Jumpstack is bekend geworden van de hoezen en covers om hindernissen te maken van hooi en stro. Deze covers worden ontworpen en geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk. Ze zijn sterk, opvallend en de prijs-kwaliteit verhouding is erg goed. Door de opvallende kleuren en de contrasten van deze hindernissen is dit een goede uitdaging voor jouw paard. De producten van het merk Jumpstack zijn gemaakt voor alle soorten ruiters en amazones, ze kunnen gebruikt worden op maneges of rijverenigingen maar ook gewoon bij jou thuis.

Jumpstack bij Agradi

Jumpstack producten vind je in de Ruitershop van Agradi voor de voordeligste prijzen. Zo bieden wij bij Agradi allerlei soort producten aan voor op stal en erf van het merk Jumpstack. Ook vind je naast de populaire hindernis hoezen ook mooie en opvallende paardrijkleding van dit merk. De producten van dit merk zijn in vele opvallende kleuren verkrijgbaar zodat er voor ieders wat bij zit wat perfect bij jou past!

Als je opzoek bent naar producten van het merk Jumpstack of de bekende stro- en hooibalen hoezen van dit merk dan ben je bij Agradi aan het juiste adres. In de webwinkel van Agradi bieden wij een groot aanbod aan aan producten van dit merk. Deze producten scoor je ook nog eens voor de laagste prijs omdat je bij Agradi gebruik maakt van een stickerkorting. Met deze stickerkorting ontvang je voordeel op verschillende artikelen in onze webshop. Vergeet ook zeker niet om te kijken op onze Sale pagina. Op deze pagina vind je namelijk alle producten die in de aanbieding zijn bij Agradi.nl! Bestel nu jouw producten van Jumpstack bij Agradi.