Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen bedenktijd *

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

Jouw Hond, je Beste Vriend

 0
 • Gratis verzending vanaf € 29,-
 • 90 dagen bedenktijd *
 • Ook achteraf betalen
 • Klanten geven ons een 9.2
 • Meer dan 700.000 klanten
 • Thuiswinkel Waarborg
 • Trusted Shops

Productomschrijving

Als je een dier in huis haalt ga je een verbintenis aan je belooft trouw te blijven in deze relatie. Met trouw bedoel ik dat je belooft voor je hond te zullen zorgen dit betekent dat dit welzijn van je hond net zoals de keus neemt als dat van jezelf dat betekent ook dat in tijden van tegenspoed niet vlucht over de rol niet. Je houdt vol en slaat er doorheen en geniet samen van het leven in een goede verbintenis. Een verbintenis wil ook zeggen dat je begrijpt dat je verschillende ideeën en doelen hebt, maar die verbintenis leert om lief te hebben in plaats van bang te zijn, te vergeven in plaats je gevoelens van de vooroordelen en samen te werken in plaats van te eisen. Het is ook belangrijk in deze relatie duidelijk te maken wat je verwacht. Helderheid voorkomt misverstanden en teleurstellingen.
Uitspraken zoals ik zie je graag als je die schoonheidswedstrijd wint of als je de eerste wordt in de gehoorzaamheid wedstrijd of als ze geen poot meer eet enzovoort, is geen verbintenis dat het dier vasthouden als gegijzelde van je eigen behoeftes en dromen. Want er waren verbintenis draait om respect en liefdevol met elkaar omgaan. In een verbintenis is het ook belangrijk zelf verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gevoelens wat betekent dat we niet met een beschuldigende vinger naar onze dieren moeten wijzen omdat hij de oorzaak zou zijn van de gevoelens. Als je hond bijvoorbeeld speelt de straat rondslingeren in huis is het je ook eens om hierover kwaad worden of om een andere gedrag aan je hond aan te leren zonder woede uiting. We kunnen ook niet van dier verwachten dat het raad wanneer, hoe en waarom de dingen moeten gebeuren. We moeten het wel uitleggen of aanleren.

Auteur: Inge Pauwels
Jaar van verschijning: 2011
Aantal pagina's: 256
Taal: Nederlands
Paperback

Specificaties

 • Artikelnummer: 44248233
 • Merk: Agradi

Bekijk ook andere Hondenboeken

Agradi's keuze
Kalmerende Signalen
€ 20,50
€ 44,95
€ 10,00
€ 14,95
€ 16,95

Stel je vraag over dit artikel

Door op 'Versturen' te drukken geef je Agradi toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken conform de privacy policy.

We helpen je graag
 • We doen ons best je vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden, je krijgt hiervan een notificatie via e-mail.
 • Helaas zijn vragen omtrent prijs en levertijd niet mogelijk, omdat dit varieert.