• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Jouw Hond, je Beste Vriend

 0

Kleur

Maat

Aantal: 1

Euro icon

wij hebben een laagste prijs garantie *

Jouw Hond, je Beste Vriend productomschrijving

Als je een dier in huis haalt ga je een verbintenis aan je belooft trouw te blijven in deze relatie. Met trouw bedoel ik dat je belooft voor je hond te zullen zorgen dit betekent dat dit welzijn van je hond net zoals de keus neemt als dat van jezelf dat betekent ook dat in tijden van tegenspoed niet vlucht over de rol niet. Je houdt vol en slaat er doorheen en geniet samen van het leven in een goede verbintenis. Een verbintenis wil ook zeggen dat je begrijpt dat je verschillende ideeën en doelen hebt, maar die verbintenis leert om lief te hebben in plaats van bang te zijn, te vergeven in plaats je gevoelens van de vooroordelen en samen te werken in plaats van te eisen. Het is ook belangrijk in deze relatie duidelijk te maken wat je verwacht. Helderheid voorkomt misverstanden en teleurstellingen.
Uitspraken zoals ik zie je graag als je die schoonheidswedstrijd wint of als je de eerste wordt in de gehoorzaamheid wedstrijd of als ze geen poot meer eet enzovoort, is geen verbintenis dat het dier vasthouden als gegijzelde van je eigen behoeftes en dromen. Want er waren verbintenis draait om respect en liefdevol met elkaar omgaan. In een verbintenis is het ook belangrijk zelf verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gevoelens wat betekent dat we niet met een beschuldigende vinger naar onze dieren moeten wijzen omdat hij de oorzaak zou zijn van de gevoelens. Als je hond bijvoorbeeld speelt de straat rondslingeren in huis is het je ook eens om hierover kwaad worden of om een andere gedrag aan je hond aan te leren zonder woede uiting. We kunnen ook niet van dier verwachten dat het raad wanneer, hoe en waarom de dingen moeten gebeuren. We moeten het wel uitleggen of aanleren.

Auteur: Inge Pauwels
Jaar van verschijning: 2011
Aantal pagina's: 256
Taal: Nederlands
Paperback

Jouw Hond, je Beste Vriend reviews

Maak kans op een tegoedbon van € 50,- !

Vraag en Antwoord

Stel gerust je vraag over Jouw Hond, je Beste Vriend

* Verplichte velden. Zie onze privacy pagina voor meer informatie .

Helaas zijn vragen ontrent prijs en levertijd niet mogelijk, omdat dit varieert. We doen ons best je vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden, je krijgt hiervan een notificatie via e-mail.

Bekijk ook andere Hondenboeken

 1. Outlet
  € 4,95
  Designed by Lotte Magazine
  (12)
 2. € 19,95 € 7,50 -62%
  Karakterhonden Karakterbazen
  (1)
 3. Agradi's keuze
  € 24,99 € 18,99 -24%
  Kalmerende Signalen
  (10)
 4. € 39,95
  Door de Ogen van de Hond
  (0)